Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
watorowski1 napisał:
To chyba ty jesteś niedowartościowany! Tylko ludzie mają wpływ na to o co walczą w odróżnieniu do zwierząt.
Nie chciałbym być nie delikayny ,ale powiedziałbym ci coś na ten temat.Widzę że masz rodzinę i to co mówią o Polakach tyczy się też ciebie .

oczywiscie ze mnie tez dotyczy jestem polakiem ale mam to gdzies co o nas mowia jesli mowia ze polacy to zlodzieje to nie znaczy ze ja kradne jesli mowia ze pijacy to nie znaczy ze jestem alkoholikiem nie mam wplywu na to co o mnie mysla inni wiec mam to gleboko w dupie czego i tobie zycze
zawsze ogol jest oceniany po jednostkach tak bylo jest i bedzie
i chyba nie powiesz ze patrzac na zachowania naszych podkreslam (niektorych) rodakow na taka opinie nie zaslugujemy
na dowod proponuje poczytaj sobie temat BEDE STRZELAC co przytrafilo sie Ani ktora jest jedna z bardzo fajnych osob na tym portalu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolek,ucaluje cie chyba za te slowa :
a na pewno przyzam Ci racje
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
a ja się nie wypowiadam... w ogóle obudziłem się z bólem głowy po piątkowo-sobotniej prszeprawie..
nawet tego nie czytałem ..
wątek chyba całkiem głupi, no chyba że chcemy się zarzucić reklamami
tutaj i tak jest dość komercji
chociaż jak czytam ostatnią wypowiedź Kołka to... to nawet się zgadazam...
ale alkoholik też może być dobrym człowiekiem...
bo picie, a picie to różnica
dzień dobry wszystkim . Nie wiem kto dziś obchodzi imieniny i jakie dziś bedzie ciśnienie
otwieram kolejne pierwsze piwo dziś
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Kolek,ucaluje cie chyba za te slowa :
a na pewno przyzam Ci racje

Jzka
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Reklama, reklama....pranie mózgu już od rana.
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Smieszne ze niektorzy nie chca byc oceniani po jednostce a sami innych tak oceniaja No ale zwykle tak bywa

Polacy maja na calym swiecie kompleks polskosci. Sami sie osmieszamy to sie smieja.
Ale jest wielu ambitnych i Ci zmieniaja pomalu opinie, trzeba miec dystans i wiedziec kim sie jest. Mnie nie obchodzi co mowia i z czego sie smieja ,wiem kim jestem, mam dystans i nie oceniam innych narodowosci
A gadac czy smiac sie ludzie zawsze beda.
Ja jestem dumna z tego ze jestem Polka to moje korzenie, z powodu negatywnych opini nie bede chodzic ze spuszczona glowa. Trzeba sie szanowac zeby cie szanowali.

My tez mamy poczucie humoru Trzeba zrobic reklame
Zgłoś wpis

Bliżej nas