Co prawda założeniem tego tematu było informacja o pewnej nieprzymuszonej możliwości (masło maślane) jednak uważam, że koniecznym jest przedstawienie pewnych zachowań dość średnich jednak piętnujących nasze zachowanie jako polaków. Razem z moją serdeczną koleżanką odegram przedstawienie (scenkę) gdzie wskażemy wady ludzkich zachowań. Ja wcielę się w rolę oszusta, naciągacza, cwaniaka - polskiego przedsiębiorcy, natomiast w rolę walczącej w imię uciemiężonych (Szaka Porisa) wcieli się moja koleżanka. Wasze komentarze są mile widziane (dobre i przede wszystkim złe). Przedstawienie ma kilka aktów, więc uzbrójcie się w cierpliwość, lub jak to później wyjdzie z kontekstu torpedy.
Generalnie jesteśmy dobrymi ludźmi, a to poniżej przedstawia tylko kim byśmy nie chcieli być. Większość stwierdzeń nie ma sensu i nie jest popartych z naszej strony jakimiś znaczącymi argumentami, argumenty mogą nawet nie być zauważalne.
By zamieszczona poniżej scenka miała wrażenie wiarygodnej, proponuję już za w czasu otworzyć www.google.nl oraz stronę, o którą to całe halo.
Żeby wszystko było pięknie i cacy dla osób lubiących elektronikę w tempie 124 jest specjalny podkład muzyczny http://soundcloud.com/gordon-shorstky/btnt4
Zapraszam do czytania. Będzie Fun!
Historia zaczyn się od inicjatywy pewnego średnio ogarniętego młodego człowieka, który postanowił zaoferować możliwość wynajmu łodzi. Umieszczając link do swojej strony, gdzie umieszczony był, jak na złość zrozumiały dla wszystkich cennik za jego czas i sprzęt.
I o to co się stało!
Generalnie jesteśmy dobrymi ludźmi, a to poniżej przedstawia tylko kim byśmy nie chcieli być. Większość stwierdzeń nie ma sensu i nie jest popartych z naszej strony jakimiś znaczącymi argumentami, argumenty mogą nawet nie być zauważalne.
By zamieszczona poniżej scenka miała wrażenie wiarygodnej, proponuję już za w czasu otworzyć www.google.nl oraz stronę, o którą to całe halo.
Żeby wszystko było pięknie i cacy dla osób lubiących elektronikę w tempie 124 jest specjalny podkład muzyczny http://soundcloud.com/gordon-shorstky/btnt4
Zapraszam do czytania. Będzie Fun!
Historia zaczyn się od inicjatywy pewnego średnio ogarniętego młodego człowieka, który postanowił zaoferować możliwość wynajmu łodzi. Umieszczając link do swojej strony, gdzie umieszczony był, jak na złość zrozumiały dla wszystkich cennik za jego czas i sprzęt.
I o to co się stało!