Viooltje napisał:
@ Ło matko, Adaś, to ty teraz jeszcze większy muskuł posiadasz?!
Fajnie, że jesteś.
W temacie:
@ Paweł, czy Ty przypadkiem nie przesadzasz?
Pozdrawiam.
Nie wiem?! może mnie poniosło, może, nie wiem...zrozum, że jeśli ktoś próbuje uzyskać od Ciebie informacje, a ma ją napisaną powyżej w dwóch postach to robi się to trochę irytujące.Poza tym każdy ma google.nl lub bibliotekę w pobliżu.Prawda?! Chciałbym zrozumieć pobudki jakimi kierowała się TA Pani, ale do końca nie rozumiem i nie wiem czy chciałbym to zrozumieć.
Nootropil nie jest zły! Sam stosowałem w czasach studenckich, rozrzedza krew i tyle, a że jest to lek dla umysłowo chorych to już inna sprawa
W czasie sesji działał genialnie.
Na początku miałem do siebie za złe, że powstał ten topic. Jednak jesteśmy dorośli i musimy ponosić konsekwentnie karę za swoje czynny- moim błędem było umieszczenie tej informacji tutaj.Jednak widząc jak ta rozmowa się potoczyła są tego pewne plusy. Z ekonomicznego punktu widzenia: wytworzona została zajebista bariera wejścia na rynek, potencjalni konkurenci już drżą ze strachu co ich czeka. Ze względów społecznych potwierdziła się moja teza: to nie Holendrzy są zagrożeniem dla polaków, nawet Geert Wilders, którego nawet ogarnięci Holendrzy nie traktują poważnie. Zagrożeniem jesteśmy my sami dla siebie. Smutne i prawdziwe. Mam nadzieje, że czytających ten wątek za klika tygodni trochę on zaciekawi i da trochę do myślenia. Jesteśmy tu by sobie pomagać, a nie szczekać na siebie...węsząc wszędzie jakiś spisek, a może po prostu moja percepcja ma wady- praktycznie się tu wychowywałem, pracowałem od 14ego roku życia, nikt mnie nigdy nie bił, moi rodzice nie są alkoholikami i raczej nie nasiąkłem polską "kulturą". Przebywając tutaj nauczyłem się jednej ważnej rzeczy: każdy ma prawo do własnych wyborów i jeśli będzie ciężko pracował to osiągnie sukces. Warunkiem jest by trzymać się z daleka od "strutych" ludzi i nieważne jakiej naci są.
Zamykając wszystko w klamrę. Myślę, że powstała dobra groteska, która może być dobrym materiałem edukacyjnym.