hehe Galstron to sloep jak nic Gratuluję wiedzy i czy ma silnik stacjonarny, czy zaburtowy nie ma tu nic do znaczenia ...proponuję zająć się swoją łajbą i nie truć krwi innym. To, że zna Pani język nie jest równoznacznym z tym, że interpretacja jest na odpowiednim poziomie.
Po raz kolejny wysyła Pani linki do ofert gdzie nie ma nic wspólnego z moją ofertą. Po pierwsze pragnąłbym zachęcić do zapoznania z cennikami firm w okolicach Amsterdamu. Po drugie faktycznie wysyła Pani linki do sloep'ów... której kwestii Pani nie ogarnia? porównuje Pani sloepy z 5konnymi silnikami do mojej łodzi. Kolejna sprawa- chciałbym dodać,że wynajęcie łodzi z shipper'em to opłata €30,- za godzinkę plus koszt wynajęcia łodzi
hihi Naprawdę jestem podatny na krytykę... pod warunkiem, że jest ona odpowiednio argumentowana.
Reklamowanie na forum vs KVK
porusza Pani temat tak oczywisty, że szkoda na niego odpisywać. Zastanawia mnie tylko skąd w Pani tyle zawiści? Jej bazą nie jest zazdrość bo jak Pani przed chwilą się sama pochwaliła Pani łajba jest de facto lepsiejsza
Skąd, więc cała ta rozmowa? Skoro nie odpowiada Pani ten temat to czemu Pani odpisuje nań??Proszą założyć swój temat i gwarantuje, że ja Pani truć nie będę bo średnio mnie Pani interesuje i może Pani nawet pływać łodzią podwodną i nawet na nią nie popatrzę.
Tytułem końca, jeszcze raz proszę zapoznać się ze szczegółami moje oferty i ofert konkurencyjnych. Tylko tym razem uwzględniając wszystkie aspekty i detale oferty, a nie pisać co Pani wygodniej. Jeśli się Pani zdecyduje otrzyma Pani także fakturkę ze wszystkimi informacjami, czy to tyczy się mojej firmy polskiej czy holenderskiej whatever... Do czasu kiedy informacje, które umieszczam o swojej działalności na polskich forach umieszczonych na polskich serwerach jedynie co może Pani ode mnie wymagać to odrobina szacunku i kultury, której Pani z reszta brakuje i to nie tylko w tym temacie.
Skoro próbę umożliwienia komuś miłego sprzędzenia czasu traktuje Pani jak ... sam nie wiem co siedzi w tej zawistnej głowie.. to bardzo mi przykro, najwyraźniej źle Pani odebrała moje intencje.
Mam nadzieję, że dalsza rozmowa z Panią nie będzie miała miejsca, bo naprawdę trudno się odpisuje na posty tak pozbawione realizmu. Jeszcze raz zalecam zmianę tematu dla Pani na jakiś bardziej Pani bliski - "czemu rodacy są tacy zawistni", czy coś w ten deseń. Alternatywnie, skoro tak bardzo Pani szkodzi ten temat proszę go zgłosić do usunięcia przez moderatora. Bo ja już swój efekt osiągnąłem i grupa na "wieczór singli" jest praktycznie skompletowana.
Pozdrawiam i życzę zdrowia!!!