Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
A nie wyczules w tym swoim "jarzeniu" pewnej ironi w tym co napisalem?
Moze nastepnym razem pod postem powinienem dodac "to byla ironia" zeby
wszyscy zajarzyli
No to naszczescie
Przyznam sie szczeze Marek , ze wlasnie mam klopoty z Polska ironia, niestety niemialem praktyki
Całkiem sympatyczna reklama chociaż pamiętam czasy w Holandii jak w barze powiedziałem że jestem Polakiem to też mi stawiali,chyba też z litości .Teraz nie wiem jak jest nie chodzę do baru
Po pierwsze to Coca Cola robi reklamę a nie Hiszpania. A ich celem nie jest wtrącanie się w potyczki polityczne ale jak podnieść sprzedaż!!!
Więc ja nie widzę tematu do sporu. A Polscy politycy... zostawię to. Dla mnie jest bardzo fajna. Pokazuje pracowitego Polaka czystego dobrze znającego ich język z celem życiowym i Hiszpanów z pięknymi odruchami ludzkimi. A brak kasy. Jakoś to musieli posklejać żeby kupił cole i wygrał bilet. Ja bym bardziej zmienił tu wontek rozmowy dlaczego akurat Polak?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.