Troszke pozno ale niestety stronka najpierw nie dzialala a pozniej czasu brakowalo.
Jak juz moze duzo ludzi juz wie Tutejsze nieciekawe wiadomosci doszly rowniez do Polski.
Na Ponizszej stronie mozna sciagnac zdjecie/plakat z juz dosyc popularnym czrnym Tulipanem
Powodzenia
www.krapuul.nl/nieuws/68196/polen-laat-h...wel-tulipan-to-lipa/
Co bylo pokazane dalej w holenderskich mediach, lekko mnie zaszokowalo ale sa to konsenkwencja podejscia Holendra do Polaka i sie wcale nie dziwie .
Nastepnym krokiem bedzie jeszcze noszenie opaski na rece ,hmm tak zeby kazdy wiedzial i mi wytyknol ze jestem Polakiem tak jak to jakis tam polski polityk mowi to w ponizszym fragmecie. (zobacz od 6 min)
www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240335
Bojkot:
Holenderska ekonomia jest bardzo zalezna od inych panstw i zdaja sobie sprawe ze Holenderskie firmy maja zainwestowane 26 miljardow euro i boja sie ze Polacy niebeda chcieli nic juz doczynienia z Holandia co spowodowalo by tu duzy problem
www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240345
Szkoda tylko ze sie niemartwia o nas a o swoja wlasna dupe
Co zato mnie berdzo ucieszylo jest wywiad z wlascicielem szklarni z tulipanami ktory ztwierdza ze jakby nagle wszyscy polacy sie wycofali z NL to przeciagu 3dni nikt by tu niemial nic do jedzenia.
www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240337
No to co ....robimy bojkot???
Na koniec chce sie moze juz dla was znana kolejna inicjatywa Polakow w NL mianowicie
Polnusa i Poloni o zglaszaniu zeczy pozytynych:
www.propolen.nl/
tak jak juz wczesniej opisany MR.Polska z jego wlasna inicjatywa
www.meldpuntwaardevollegezelligheid.nl/
Milego zabawy i milego weekendu kazdemu zycze rodacy kochanii
PS: zastanawiam sie tylko dlaczego wlasnie na tej stronie jest taka dziwna cisza??
Czyzby nam jezyka zabraklo,a przeciesz niema sie czego wstdzic
Jak juz moze duzo ludzi juz wie Tutejsze nieciekawe wiadomosci doszly rowniez do Polski.
Na Ponizszej stronie mozna sciagnac zdjecie/plakat z juz dosyc popularnym czrnym Tulipanem
Powodzenia
www.krapuul.nl/nieuws/68196/polen-laat-h...wel-tulipan-to-lipa/
Co bylo pokazane dalej w holenderskich mediach, lekko mnie zaszokowalo ale sa to konsenkwencja podejscia Holendra do Polaka i sie wcale nie dziwie .
Nastepnym krokiem bedzie jeszcze noszenie opaski na rece ,hmm tak zeby kazdy wiedzial i mi wytyknol ze jestem Polakiem tak jak to jakis tam polski polityk mowi to w ponizszym fragmecie. (zobacz od 6 min)
www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240335
Bojkot:
Holenderska ekonomia jest bardzo zalezna od inych panstw i zdaja sobie sprawe ze Holenderskie firmy maja zainwestowane 26 miljardow euro i boja sie ze Polacy niebeda chcieli nic juz doczynienia z Holandia co spowodowalo by tu duzy problem
www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240345
Szkoda tylko ze sie niemartwia o nas a o swoja wlasna dupe
Co zato mnie berdzo ucieszylo jest wywiad z wlascicielem szklarni z tulipanami ktory ztwierdza ze jakby nagle wszyscy polacy sie wycofali z NL to przeciagu 3dni nikt by tu niemial nic do jedzenia.
www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240337
No to co ....robimy bojkot???
Na koniec chce sie moze juz dla was znana kolejna inicjatywa Polakow w NL mianowicie
Polnusa i Poloni o zglaszaniu zeczy pozytynych:
www.propolen.nl/
tak jak juz wczesniej opisany MR.Polska z jego wlasna inicjatywa
www.meldpuntwaardevollegezelligheid.nl/
Milego zabawy i milego weekendu kazdemu zycze rodacy kochanii
PS: zastanawiam sie tylko dlaczego wlasnie na tej stronie jest taka dziwna cisza??
Czyzby nam jezyka zabraklo,a przeciesz niema sie czego wstdzic