Patboy napisał:
W wczorajszej gazecie przeczytac mozna bylo przeczytac o napadzie hackerow na www.polonia.nl
Prawdopodobnie zrobili to ci sami co zrobili napad na www.Mojaniderlania.pl .
Glowna redaktorka Panii Malgorzata Bos-Karczewska zlozyla wczoraj skarge na komisariacie Policji!
wiecej szczegolow na.
www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/...erland-gehackt.dhtml
Stronka dostała w d** w sumie 2x...Nie było szansy dalej bawić się nad tymczasowym ratowaniem i trzeba było zabrac sie do rzeczy konkretnie....Została wyłaczona,rozebrana na czynniki pierwsze przez moich kolegów z www.programosy.pl (a raczej z forum strony) i naprawiona...
Wykupilismy nowy hosting,zabezpieczamy ja obecnie protokołem ssl i testujemy
Myslę że ok godz 23ej juz zacznie działac z nowa mocą i siłą
Można jednak powiedzieć ze POLONIA.NL ZNOWU NADAJE!!!!
Numerant,przyjecielu jesteś wielki
@edit
Jeszcze zmiana DNS ze starego hosta i powinno być w porządku...Kilka godz cierpliwości
Pzdr Bziku
W wczorajszej gazecie przeczytac mozna bylo przeczytac o napadzie hackerow na www.polonia.nl
Prawdopodobnie zrobili to ci sami co zrobili napad na www.Mojaniderlania.pl .
Glowna redaktorka Panii Malgorzata Bos-Karczewska zlozyla wczoraj skarge na komisariacie Policji!
wiecej szczegolow na.
www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/...erland-gehackt.dhtml
Stronka dostała w d** w sumie 2x...Nie było szansy dalej bawić się nad tymczasowym ratowaniem i trzeba było zabrac sie do rzeczy konkretnie....Została wyłaczona,rozebrana na czynniki pierwsze przez moich kolegów z www.programosy.pl (a raczej z forum strony) i naprawiona...
Wykupilismy nowy hosting,zabezpieczamy ja obecnie protokołem ssl i testujemy
Myslę że ok godz 23ej juz zacznie działac z nowa mocą i siłą
Można jednak powiedzieć ze POLONIA.NL ZNOWU NADAJE!!!!
Numerant,przyjecielu jesteś wielki
@edit
Jeszcze zmiana DNS ze starego hosta i powinno być w porządku...Kilka godz cierpliwości
Pzdr Bziku