Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Będe strzelać !!!!! - Holandia

427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Nie mam z kim więc podzielę się z Wami moim dzisiejszym szczęściem.... wybaczcie, ale muszę bo inaczej zaraz coś rozwalę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeden pierdolony złodziej i alkoholik..... POLAK, tak nacudował ( oklepał kogoś i okradł) że kilku naszych normalnych, m.nimi mojego męża, wypieprzyli z chaty!!!! Od dziś jestem nie tylko rasistką, jestem nie wiem czym ..... uczulona na debilizm?! JESTEM WKURWIONA !!!!!!!!!!!!!!
Jak zjade na Rotterdam i spotkam tego palanta, to mu w gębe napluje!!!!

I tyle i se komentujcie jak chcecie,ale se musiałam popisać..... choć niewiele ulgi mam z tego!!

Będe wyć!!!!!!!!!!!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ręce opadają .

P.S. Wybaczcie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna,dokladnie tak samo bym postapila!!!Co za ludzie???Szkoda mi takich,zamiast mozgu....
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Pomóc rozwiązać problemik???
widzisz... w każdym szeregu debil się znajdzie.
Na to nie ma pierdolonej reguły!!!
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Edziutek napisał:
pannaanna,dokladnie tak samo bym postapila!!!Co za ludzie???Szkoda mi takich,zamiast mozgu....

a ja juz jestem na etapie ze mi nie szkoda takich ludzi...... ja ich dopinguje zeby sie szybciej wykanczali!!!! Bo wtedy moze bede miec choc ciut spokoju w kolo siebie.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Czarny85 napisał:
Pomóc rozwiązać problemik???
widzisz... w każdym szeregu debil się znajdzie.
Na to nie ma pierdolonej reguły!!!

Dzieks czarny, ale moj samiec - zaradny samiec.... z kultury fizycznej tez nie noga .

Problemem jest mieszkanie...nie wazne,rece opadaja a mi ciezko bo bezsilna jestem i nie moge nic poradzic, bo daleko jestem.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Da rade, my samce jesteśmy zaradni.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Czarny85 napisał:
Da rade, my samce jesteśmy zaradni.

A TO MOJ SAMIEC, WIEC TYM BARDZIEJ DA RADE, ALE PO CO TO ALL!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze pizdzielcowi wczesniej pomagal!! Tylko ze odcial od siebie, jak po krotkim czasie sie skapnal ze to nie chlop co potrzebuje pomocy, tylko zwykly wrzod i dupek..... brak slow, padaka
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Dla skurwysynów nie ma litości...
Ale tak jest najczęsciej..
Pierdolona ludzka wdzięczność.
Na mojej drodze też często same kurwy i chuje - w morde ich pluje... nikogo nie żałuje.
Połamany ten, kto kurwa zasługuje...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niestety,idiotow nie brakuje nawet wsrod rodakow...I nic tylko czaekac az sie sami powykanczaja albo ktos nas wyreczy
Myslalam,ze taki rodzaj ludzi to juz wyginal..jak dinozaury...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
to jest stara prawda ! zeby cos osiagnac trzeba sie trzymac z dala od rodakow
(mowie tylko i wylacznie na swoim przypadku)
im bardziej to do mnie dociera tym bardziej mi zal ze tak jest ale prawda jest niestety taka!
a to co sie stalo Ani !bardzo przykre zgadzam sie z Czarnym rodak nie rodak odjebac zakopac!
Zgłoś wpis

Bliżej nas