Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Jestesmy chyba jedynym narodem nie umiejacym trzymac sie razem na zasadzie,ze mieszkamy w obcym kraju,wiec pomagajmy sobie w miare mozliwosci itd.Nie...z nami Polakami to rzadkosc....czesciej kombinujemy zeby jakos sie dorobic czyims kosztem..Smutne...Ale to widac takze w kraju,nie trzeba wyjezdzac za granice...nasz rzad nie umie wspolpracowac ze soba dla wspolnego dobra kraju...a my mowimy o pojedynczych przypadkach za granica..Szkoda gadac...Taka mentalnosc nasza niestety...Dobrze ze mozna spotkac tez calkiem normalnych i ciekawych ludzi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jzka to ja to chcialem napisac!!!cala prawda,smutna niestety
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Oj,przepraszam...ze cie uprzedzilam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehe.izek nic nie wyginęło z tej skurwiałości narodowej,wręcz przeciwnie ,ma sie wspaniale i rozwija sie dalej w kraju,gdzie umusły są jasne ,ale masy ciemne..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehehe...pako a ja mialam nadzieje,ktorej mnie tak brutalnie pozbawiles...
Niestety,swiadoma tego jestem....ze masy ciemne ...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
izek,niczego nie mialem zamiaru ciebie pozbawic,chyba juz za pozno,hihi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Chyba raczej....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hejka jest moze ktos zainteresowany kupnem paperosow L&M czerwone pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hejka moze ktos jest zainteresowany kupnem L&M czerwonych pozdrawiam i jak by co dajcie znac milego wieczoru zycze
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
No ale polak potrafi pozdro
Zgłoś wpis

Bliżej nas