Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Nie mieści się w głowie... - Holandia

1988 Postów

()
Latający Holender
Czy tylko mnie?
Zryczałam się strasznie...

uwaga.tvn.pl/55284,news,,policja_takie_o..._lozka,reportaz.html
Zgłoś wpis
41 Postów
Jan Zelnik
(zwyczajny13)
Bywalec
Dramat takich dzieciaczków jest wynikiem tego, że nikt wcześniej nie potrafi a może trafniej nie chce tego zauważyć. Dopiero w momencie takich tragedii odzywają się serca kochających Babć i Dziadków. Podejmuje się wielkie śledztwa i dochodzenia w celu ustalenia czego???
Dopóki prawo będzie na tyle ułomne, że te niewinne istoty pozostaną bez prawa do godnego życia i obrony tak się będzie działo. Zwyrodniały Ojciec, zwyrodniała Matka za zniszczenie psychiki takiego dziecka otrzymują karę w najgorszym wypadku w zawieszeniu. Łamać publicznie kołem wykręcać w stawach te barbarzyńskie łapy. Do kopalni do pracy bez prawa wyjazdu.
Violu. Gdzie wcześniej byli Ci obecnie kochający dziadkowie. Nie wierzę. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Nic nie dzieje się z dnia na dzień
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Nie mam pojęcia gdzie byli. Wiem natomiast, że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w kraju, gdzie średnia odległość sąsiada od sąsiada wynosi kilkanaście metrów!
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Masakra jakaś. Patologia i tyle... Matka oddaje pod opieke dziecko komuś kogo poznała pare tygodni wcześniej. Brawo!

Tak jak temat numer jeden obecnie - Madzia. Brak słów... Matki Polki...
Zgłoś wpis
34 Posty

()
Bywalec
Straszne! Ta matka chyba zwariowala jak mozna zostawic male dziecko obcej osobiepod opieka? -i to jeszcze facetowi!
Zgłoś wpis

Bliżej nas