Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Realna cena wynajęcia pokoju - Holandia

Czytali temat:
........ ..... (1294 niezalogowanych)
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Witam piknie z ranka Jak w temacie,poszukuję informacji szczególnie region Eindhoven
Już wyjaśniam......Interesuje mnie realny koszt wynajęcia takiego pokoju: ładna wolnostojąca piętrowa willa z dużym ogrodem,pokój jakieś 16-18 m2,zameldowanie,wspólna kuchnia i łazienka,własne miejsce parkingowe,internet....
Dom ma dwie toalety oraz atut w postaci że właściciel tam nie bdzie mieszkał,tylko nasi
Dowiadywałem się po swoich znajomych,lecz niestety nikt nie wynajmuje tak pokoju.Większość albo w ciasnym,starym budownictwie;albo na fletach...Maklerów wole nie pytać
Willa jest na obrzeżu Eindhoven,spokojna okolica-Eindhoven Acht-jakieś 15,w porywach 20 min jazdy samochodem do Centrum
Gdyby ktoś posiadał jakieś informacje jak się sprawa ma cenowo w takim regionie,bd b.wdzięczny

Innymi słowy,potrzebuję informacji o realnych kosztach najmu/wynajmu takiego pokoju wliczając w to wszelkie opłaty w/g/c.o

PZDR
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bziq - nie odpowiem konkretnie, ale w rejonie Venlo do niedawna płaciło się 60 E za łóżko w pokoju na tydzień od osoby.
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Dzieki Iza .Więc to wychodzi jakieś 240-250€ miesiąc,i z tego co zapewne sie orientuje-to za duzo luksusu tam nie ma
Zgłoś wpis
43 Posty
Daniel K
(Beny.rac)
Bywalec
BZIQ napisał:nteresuje mnie realny koszt wynajęcia takiego pokoju: ładna wolnostojąca piętrowa willa z dużym ogrodem,pokój jakieś 16-18 m2,zameldowanie,wspólna kuchnia i łazienka,własne miejsce parkingowe,internet....[/quote]

Witam,

Jak na moje "oko " wg twoich wymagań to koszt ok 300-400 euro na miesiąc ...

Psss
Pokoj 16-20 m2 to czasem nadaje sie jako pokoj 2 osobowy a wiec właściciel woli poszukac 2 osoby co zaplaca po 250-300 euro od glowy ...

Powodzenia zycze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
BZIQ napisał:
Dzieki Iza .Więc to wychodzi jakieś 240-250€ tydzień,i z tego co zapewne sie orientuje-to za duzo luksusu tam nie ma

dokładnie - do niedawna znajomi mieszkali w domu (na wiosce) ponad 30 osób w środku, jedna kuchnia (4 palniki do gotowania) 2 prysznice i 2 kibelki. w Eindhoven na pewno możesz żądać więcej tym bardziej, że internet masz w cenie - mam nadzieję, że wypowie się ktoś, kto wynajmuje podobny pokój w tej okolicy. pozdrawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ja wynajmowalem tylko ze okolice Rotterdamu za 350e i wiekszy metraz i mysle ze to jest normalna,dobra cenaPozdrowki!
Zgłoś wpis
1 Post
kamil kowalski
(cymes)
Początkujacy
Za taki pokój musisz liczyć 350-400euro .

--
Mieszkania w Poznaniu
Zgłoś wpis

Bliżej nas