Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
........ ..... (12069 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
BZIQ napisał:
MalutkaNiepokorna napisał:
Bziq...jasne ,ze mam jakis szkielet nazwy...co powiesz na Niepokornie Zbzikowani??
No wiesz co
Nawet o tym nie marzyłem.....

Kurna, chyba nie macie zamiaru się rozmnożyć w takiej postaci?! Ja pitolę, ale DNA...
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
a kto powiedział ze nie?......pomyśl....nasze geny razem(po zmieszniu znaczy sie) wiesz jaka to siła?
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Taa, Malutkie i Zbziqwane!?!
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ale przynajmniej forum sie ruszylo tak Mi sie wydaje...I jest nowy na forum czyli pan Angel ktory wypomina wypominajacym ze wypominaja Ogolnie jest git i uciekam spac bo ogorki czekaja...Kolorowych wszystkim
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Blond, a co ty z tymi ogórkami?... Też chcesz DNA wymienić?!
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Tjaa, ponoć nasze (DNA) nie różni się wiele od banana
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Kolortowych i tobie @Blondyn
A co do Małego<->Zbzikowanego,heh......To byłoby "coś"
Tak imaginując......Charaktery oba wredne,oba na trawe nie wylewają.....oba tupią nózką....hmmmm,ciekawa mieszanka,az mnie zastanawia i daje do myslenia
"Superlatyw" jest az nadto....hahahahahaha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ty sie Bziq w swoich marzeniach nie rozpedzaj az nadtoJa tam swojego DNA miksowac nie bede,bo az sie boje pomyslec co by z tego wyniklo
Mysle ze kolko Niepokornie Zbzikowanych wystarczy
Blondyn,Tobie tez kolorowych i nie zabieraj sie za miksy DNA Mieszanki moga byc wybuchowe...

I tez dobranoc rzekne
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
@Izek...daj pomarzyć...podaruj dziecku odrobine luksusu....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bziq,a co ja jestem?? Swiety Mikolaj,ze by jakies luksusy rozdawac
A to dziecko to jakies wyrosniete troche ...chyba ze juz zdziecinniales na starosc
Zgłoś wpis

Bliżej nas