Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Kac. - Holandia

1988 Postów

()
Latający Holender
Kiedyś był tu już temat "jak zwalczyć". Ale tym razem chodzi o odmiany.
No więc KAC...

Jest to bydlę, które wcześniej czy później dopadnie większość populacji.
Ma przeróżne oblicza, ale do wspólnego mianownika sprowadza go jedno: jest wredny.

Potrafi zszargać całe twoje jestestwo, ciało i duszę. Rzuca się na głowę, żołądek, łapie za ręce i nimi potrząsa, za nogi i upycha watę w kolana, a już najgorzej wali na psychę, fundując doły.

Znacie?...

Najgorzej jest, kiedy powód dla którego kac powstał jest dołem samym w sobie. Oj, nie życzę...
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
i dlatego najepiej nie dopuscic do jakiego kolwiek kaca a mozna to zrobic na dwa sposoby :
klina klinem i nie robic nic co by kaca nie powodowalo.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Dziękuję, pani Joasiu

Tym niemniej różne odmiany kaca różnie reagują na behandeling. Ot co!
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
" A na kaca... najlepsze jest powietrze z pompki od materaca! " .. jak mawiaja chlopaki z kabaretu Ani Mru Mru

Ja Kaca nie nawidze, bo jak mam to mi sie nie chce zygac, nie suszy nie nic ... chce mi sie wtedy tylko SEXU SEXU SEXU i to jest moj najwiekszy problem z kacem
Zgłoś wpis
55 Postów
Gaduła
pannaanna666 napisał:
" A na kaca... najlepsze jest powietrze z pompki od materaca! " .. jak mawiaja chlopaki z kabaretu Ani Mru Mru

Ja Kaca nie nawidze, bo jak mam to mi sie nie chce zygac, nie suszy nie nic ... chce mi sie wtedy tylko SEXU SEXU SEXU i to jest moj najwiekszy problem z kacem

Więc tak Panno Anno.
Po pierwsze - primo- w przeddzień kaca, należy napompować materac, a najlepiej dwa.
Po drugie p- primo- w dzień kiedy kac przystąpił do swoich czynności, należy spuścić powietrze z jednego materaca, a drugi z owych materaców wykorzystać do czynności, które powodują największy Twój problem.
Przyjemne z pożytecznym.

Wiem... teraz zadasz pytanie .... Z KIM !!??

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
no... nie zadam tego pytanie, o tak z zyciowej przekory
Zgłoś wpis

Bliżej nas