Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

marek_ams - Holandia

1988 Postów

()
Latający Holender
Marek,

Violka - admininie mam dość istotne pytanie.
Dlaczego 10 moich postów została wykasowane? Bardzo również proszę o podanie konkretnych powodów.
Powodem nie jest dla mnie ze "pracawholandii" znany wcześniej jako johny-luz itd.zakapował moje wpisy do usuniecie bo prawda okazała się dla niego dość niewygodna. Rozumiem ze użytkownik będący na tym portalu od początku i firmujący swoje wpisy twarzą ma gówno do powiedzenia, a jakaś anonimowy zakłamany
szmaciarz może czuć się bezkarny spamując pod trzecim nickiem z kolei ?
Violka jeśli będziesz tak uprzejma i znajdziesz chwilkę to usuń moje konto z tego portalu bo nic tu po mnie.

Twoje - i nie tylko Twoje posty, wraz z całym tematem - zostały usunięte, gdyż były pyskówką nie na temat.

Praca, Ciebie też to dotyczy, więc proszę, ogarnij się.

Marek, z całym szacunkiem i sympatią, jakie dla Ciebie żywię, nie damy rady dłużej omijać zasad regulaminu.

Nie usunę Twojego konta, bo możesz zrobić to sam sobie. Ale czy warto?
Jesteś tu od tak dawna, że niekoniecznie swoją nieobecnością możesz zaakcentować niezadowolenie, prawda?

Pozdrowionka z dziubolami.

Ciotka xxx.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ty pilnuj swoich zasad
a ja postapie zgodnie ze swoimi pa pa
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Panie Krzysiu, nie wątpię.