Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

KTO ILE WYCISKA NA KLATE - Holandia

150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
RAGUSEK DLA TWOJEJ CIEKAWOŚCI
PRZY MOJEJ WADZE 80 KG JAK NA RAZIE WYCISKAM 160 KG BEZ ZADNYCH KOKSÓW I STERYDÓW!!! I FORMA CAŁY CZAS PNIE SIE PO MAŁU DO GÓRY A PLANUJE SIE TROCHE ODCHUDZIC ZEBY SPASC DO 72,5 KG
Zgłoś wpis
150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
NASTĘPNY TEMAT MOZE BEDZIE KTO ILE MA W BICEPSIE
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Co to jest sie za chwalenie!
Gregor , mowisz ze ty 160 Kil ,hahaha no moze ten jeden raz
a niewiem czy wiesz ze sie cwiczy sie przynajmniej 4x8 ta waga sie dla mnie liczy a nie

Tak na marginesie to ty malutki chlopak ,hmmm no tak przy mnie hahah 190/120
trzeba wiecej jesc kolego boinaczej nie urosniesz

PS: biceps 52
Zgłoś wpis
150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
TO ŻE JESTEM MALUTKI TO NIEZNACZY ŻE JESTEM SŁABY A MOJA POSTURA MI WYSTARCZY TROCHE CHCE SCHUDNĄC JESZCZE
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
to chyba powinien byc temat " kto ile wyciska na klacie" i należałoby podac liczbe syffffów , wągrów , tudziez innych zjawisk skórnych... Gregoriano ! ile wyciskasz na klacie ? a ile na bicepsie?
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
A ja tez wyciskam Dziadzisiow i Babusie ... na jednym dyzurze ja maly ludek przerzucam ponad tone .
Zgłoś wpis
55 Postów
Gaduła
Qrcze, a ja jak sobie zapodam worek MP75 (25kg) to go normalnie ze cztery razy wycisnę

A czy tzn że wyciskam 100kg?
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
sindafil napisał:
Qrcze, a ja jak sobie zapodam worek MP75 (25kg) to go normalnie ze cztery razy wycisnę

A czy tzn że wyciskam 100kg?

Zapodajac cztery worki po 25kg np na ramie to jest wyzej niz klata o jakes 25%. Czyli mozna ci zaliczyc 125kg.
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Hell yeah gregoriano! Widze, że się rozumiemy! Teraz masz pole do popisu!
Zgłoś wpis
150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
RAGUSEK PISAŁEM JUZ ZOBACZ WYŻEJ A TY PRACAWHOLANDII PO PIERWSZE NIEJESTEM STERYDZIARZEM A PO DRUGIE ŻADEN SYF MI NIEGROZI
Zgłoś wpis

Bliżej nas