Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Damian Kurlapski Dalik Kocur lukasz1994 marchlewicz agnieszka.mojaniderlandia Krisu22 Adamczyk (4562 niezalogowanych)
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
wiciu napisał:
Zeby was prad nie popiescil zamiast faceta. Gosie samosie

blablabla ... nie prad.... i nie marudzi ....
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No popatrz Ania, Wiciu nam mówi:

wiciu napisał:
Zeby was prad nie popiescil zamiast faceta. Gosie samosie

A o ile znam życie, to przecież chłopaki są jak najbardziej "samosiami"!
Przyjmując, że Wiciu jest chłopakiem, w co raczej nie wątpię!
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
oni nie zosie samosie ale maja przyjacolki leworeczna grabosie i jej siostre blizniaczke grabosia praworeczna :-p
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
BZIQ napisał:
rozwiń słowa"uprawiac sex"...dni/godziny...
czy masz na mysli jednoosobowe orgie czy tam wizyty w burdelach?hgw co Ci sie znów upierdoliło w deklu.....buhahahahahaha

Być może jest wyznawcą teorii, że od własnej rączki nie dostanie żerzączki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Miłe Panie.
Opowiedzcie o nietypowych sytuacjach i miejscach, w których uprawiałyście sex
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender

To bylaby wypowiedz nie na temat Panie TORNADO .. Tu tworca tematu, zadal pytanie "jak czesto" nie "gdzie" uprawiacie ... ... az taki ciekawski nie byl
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
Ale to tylko kwestia czasu zeby padlo z jego klawiatury takie pytanie: Gdzie , Zkim , Za ile , Po co , Cxy pasikoniki maja punkt G.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:

To bylaby wypowiedz nie na temat Panie TORNADO .. Tu tworca tematu, zadal pytanie "jak czesto" nie "gdzie" uprawiacie ... ... az taki ciekawski nie byl

O.K. Uwagę przyjmuje. Poprawie się tym bardziej, że właśnie w tym momencie ukończyłem smażenie mięska do bigosu - bigos po polski taki jak robiła Babcia oczywiście na polskim mięsku. Jednak jedno wytłumaczenie się z tej niefortunnej wypowiedzi, a raczej pytania. Uważam, że ma ono ścisły związek z tematem. Jeżeli się mylę - przepraszam.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:

I jeszcze jedno wyjaśnienie. Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniądze, aja nie mam nic z tych rzeczy. Wygląd szlag trafił z upływem lat. Natomiast pieniążki pochłonął okres świąteczny. Ale mimo wszystko dziękuje.
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Ksionc mówił, że przed ślubem nie wolno, bo to prosta droga do piekła, a ja tam nie chcę iść!

A tak na poważnie... Nie liczy się ilość, a jakość. Jak często? Hehehe. Gregoriano czekam teraz na pytanie ile wyciskamy na klate.
Zgłoś wpis

Bliżej nas