Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
31 Postów
Tomek sdf
(Goryl)
Bywalec
ja sie myje tylko w lato a w zime ukrywam smród pod grubą kurtką
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Patboy napisał:

Ale porosze bo mi sie wiezyc niechce

Nie da rady, gdybym opowiedziała - a jest to zbyt drastyczne - musiałabym sama siebie zbanować
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Goryl napisał:
ja sie myje tylko w lato a w zime ukrywam smród pod grubą kurtką

Oby nigdy lato nie nastało...

Te, prowokator!
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
BZIQ napisał:
Ja jak i kolega Goryl,zębów nie myję
Te panie dentystki są takie fajniusie i milusie

Wiem,wiem,wiem.....Za dużo TVN...... Na Wspólnej

Ta, Bziq, faza się udzieliła? Przecież Cię znam i kurna jakoś mi nigdy nie zaśmierdziałeś.
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
@ bzik ,no ze sie nie zgadzasz ze na to mi tlumaczyc nie mussz,zadna nowosc
Widocznie czujesz sie polakiem i czujesz sie zaatakowany
a nie przyczepisz sie do innych a zawsze do mnie ,hmmmm czy jestes kobieta??
bo juz zaczynam watpic?!

O zapachu ust to ja sie wlasnie z toba wlasnie zgodze mi chodzi o inne zapachy,Niezapomnijmy ze w przecietnym polskim bloku niema prysznica tylko wanny,Jak ja mam sie tam kapac to szlag mnie trafia ,wiecej wody poza wanna niz w wannie
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Goryl to co Pan mówi ma sens...
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
cos mi sie nie chce podlinkowac... posluchajcie sobie Kury - Smierdzi mi z ust
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Patboy napisał:
@ bzik ,no ze sie nie zgadzasz ze na to mi tlumaczyc nie mussz,zadna nowosc
Widocznie czujesz sie polakiem i czujesz sie zaatakowany
a nie przyczepisz sie do innych a zawsze do mnie ,hmmmm czy jestes kobieta??
bo juz zaczynam watpic?!

O zapachu ust to ja sie wlasnie z toba wlasnie zgodze mi chodzi o inne zapachy,Niezapomnijmy ze w przecietnym polskim bloku niema prysznica tylko wanny,Jak ja mam sie tam kapac to szlag mnie trafia ,wiecej wody poza wanna niz w wannie

Neeee...Masz mylne pojęcie Nie zgadzam się czasem z wieloma
A czy jestem kobietą..hmmmmmm...Tornado,Violka-jestem?
Uwazam ze metabolizm czlowieka jest jak linie papilarne czy też rogówka oka-indywidualny......Załozyłbym się z Toba że moglibysmy razem wykonywać te sama pracę-ja dla testów-bez problemu nie wziałbym 3 dni prysznica i nie odczułbys zapachu....Jedynie ta hałda włosów na głowie zdradziłaby brak nawilzenia ....Inny/a natomiast nawet po dwukrotnym prysznicu byłby odczuwalny,taka jest prawda

@EDIT
Polakiem się urodzilem...jestem...i zdechne.....nic i nikt tego nie zmieni,nawet "wymuszona naturalizacja"
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
BZIQ napisał:

Neeee...Masz mylne pojęcie Nie zgadzam się czasem z wieloma
A czy jestem kobietą..hmmmmmm...Tornado,Violka-jestem?

Bziquś, szczerze mówiąc to nie przypominam sobie konkretnej sytuacji, kiedy mogłabym bezapelacyjnie potwierdzić lub zaprzeczyć. Nie wiem, ale Tornado chyba też nie...

Uwazam ze metabolizm czlowieka jest jak linie papilarne czy też rogówka oka-indywidualny......Załozyłbym się z Toba że moglibysmy razem wykonywać te sama pracę-ja dla testów-bez problemu nie wziałbym 3 dni prysznica i nie odczułbys zapachu....Jedynie ta hałda włosów na głowie zdradziłaby brak nawilzenia ....Inny/a natomiast nawet po dwukrotnym prysznicu byłby odczuwalny,taka jest prawda

@EDIT
Polakiem się urodzilem...jestem...i zdechne.....nic i nikt tego nie zmieni,nawet "wymuszona naturalizacja"

Tjaaa... Piotrusiu Panie, naturalne zapachy nie mają nic wspólnego z niechlujstwem. Tak myślę.
Niechlujstwo natomiast ma związek z nieproszonymi zapachami, które łatwo da się wyeliminować. Przy odrobinie dobrej woli...
Zgłoś wpis
150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
wykasowano

CAPS LOCK!!! TEŻ NAWRZESZCZAM!!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas