Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Bziqu. Z tego co wiem tylko fotomodelki nie płacą za fotki,
Co do tego czy z Niemiec przychodzą takie sprawy do Polski? Nie ma na to sto procentowej odpowiedzi. Raz przychodzą raz nie przychodzą. Raz potrafili Cię wygarnąć na granicy z auta i wlekli Cię na Policję abyś uregulował zaległy mandat. To tak jak wspomniał Bziq co Land to inny sposób egzekwowania należności. Na sto procent mogę tylko wypowiedzieć się jak to się odbywa na terenie kraju Tulipana. Mam w tym duże doświadczenie i ból na koncie.
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Juz myslalem Mirek ze tu tak o swoje Dane dajesz ,ale wydaje mi sie ze nie hahahah
A chyba tak jest jak Ania mowi ze byl ten ktos prawdopodobnie w DE zemeldowanym.
@Bzik mowia ze za parkowanie dochodza a za predkosc nie,tak naprade wydaje mie sie to kwestia czasu bo jak kazdy wie jest kryzys i panstwa potrzebuja Kasy
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Patboy napisał:
Juz myslalem Mirek ze tu tak o swoje Dane dajesz ,ale wydaje mi sie ze nie hahahah
A chyba tak jest jak Ania mowi ze byl ten ktos prawdopodobnie w DE zemeldowanym.
@Bzik mowia ze za parkowanie dochodza a za predkosc nie,tak naprade wydaje mie sie to kwestia czasu bo jak kazdy wie jest kryzys i panstwa potrzebuja Kasy

no no Angela ma dziure wielka hahaha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jestem prawie pewny ze jesli po ponad chyba poltora roku mandat do PL nie przyszedl to juz raczej nie przyjdzie, ale w DE w trakcie kontroli to juz bede portkami czasl jesli beda mnie sprawdzac Jak myslicie po poltora roku jesli mnie sprawdza bede musial im zabecalowac ?? hehe

Mam takie jeszcze pytanko jaka teraz ilosc fajek mozna przewiezc do NL ?? Bo mam powazne zlecenie na az 4 wagony haha
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Anka hahah jestes niemozliwa porostu
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
800szt Mirek......
Nawet jesli zabecalujesz po półtora roku pauzy,i tak bdziesz do przodu
Inflacja,oszczedności .....Podwyzka zarobków itd...
Ja zawsze czekam do konca,nawet czasem bardziej opłaca mi się płacić 1ste verhooging
Czas,jaki mi tu daja w NL jest naprawde b.elastyczny....I to uwazam za naprawde fajne
@Patboy,dlatego napisałem ze nie stwierdze czy każdy dostaje...Tezy opieram na swoich doświadczeniach i doświadczeniach o których wiem osobiście live
Zgłoś wpis

Bliżej nas