Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

islam - Holandia

()
Początkujacy
A nie moglem sie powstrzymac od wrzucenia tego filmiku tutaj.
I to oni nazywaja religia pokoju. Wcale sie nie dziwie ze Bush zatakowal tych wykolejonych talibow i ten popier....ny afganistan.

Film dla ludzi tylko o mocnych nerwach:

Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
oni sa wszedzie to problem, no i czuja sie wszedzie KUR...A u siebie !! Mam WYJEB...E na Kebaby, nie jadam .... niech bedzie ze jestem rasistka, ale nie toleruje. Wyprowadzilam sie ekstra na zadupie, zeby moja corka z tym syfem do szkoly nie chodzila !! i tyle.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
I prawidlowo, ale oczywiscie niektorzy tego nie widza lub nie chca widziec tlumacza sobie ze nie jest jeszcze tak zle. Dlaczego niby masz byc rasistka? Dlatego ze nie tolerujesz ich religi i prymitywnych zacofanych zachowan. To jest wlasnie ich bron na osoby ktore nie toleruja ich zachowan religijnych. Zarzuca tobie ze jestes rasistka i ich dyskryminujesz, a oni nadal dokonuja islamizacji europy. Mnie moga nazywac rasista mam to w dupie. Pzdr
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirek Ameryki nie odkryłeś i o takich zachowaniach prymitywnych ludów muzułmańskich wiedza nawet dzieci w podstawówce. Zauważ jednak ze przestawiona na tym wideo sytuacja ma miejsce
prawdopodobnie w Afganistanie wiec powiem tak. Niech sobie kultywują swoje prymitywne tradycje u siebie. Jeśli będą przenosili te zachowania na grunt europejski to z pewnością spotkają się ze zdecydowana reakcja.
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
wybaczcie ale ze smiechu usmiałem sie jak pszczoła ... wyobrazcie sobie komentarze muzułmanów oglądających ten film

/ gdyby wyskakiwal wam bląd proszszsz kliknąć na tytuł filmiku w prawym górnym rogu, przerzuci was do oosobnego okna- chyba heh/

albo ten

polecam zwłaszcza ten drugi...

nie chcę nikogo urazic ale parafrazując cos , powiem tak:

polski ksenofob i rasista nie ma luzu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Pisuary niewiele różnią się od talibów ale jak to mówią "nie rusz gówna nie będzie śmierdziało

Ciekawe jak zareagują na to

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Mirek Ameryki nie odkryłeś ...

Marek dzieki ze mi powiedziales ze to sie dzieje w afganistanie, sam bym sie tego nie domyslil
Mowisz ze spotkali by sie ze zdecydowana reakcja a co powiesz na temat zabojst honorowych w europie lub muzeumanskich gett w ktorych nawet policja boi sie interweniowac.
Dzieciom w podstawowoce probuje sie wmowic ze islam nie jest taki zly ze mozna zyc posrod muzeumanow a czy zastanowiles sie co bedzie za paredziesiat lat kiedy to muzeumanow bedzie tutaj jak mrowkow bo takie nauki szkolne mowia ze trzeba tolerowac religie pokoju?? Oczywiscie ty jako jeden z wielu mozesz odpowiedziec: ja sie nie przejmuje mnie juz na tym swiecie nie bedzie

www.euroislam.pl/index.php/2011/12/w-wie...honorowych%e2%80%9d/

Jesli chodzi o skrajnych katolikow oni w przeciwienstwie do skrajnych islamistow nie zabijaja. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
wiec juz nie chodzi tylko o muzułmanów pisuary tez ... wrzucilem te filmiki tylko po to by niektórym uzmysłowic ze tak jak nie wszyscy sa pisuarami i walcza w obronie krzyza tak nie wszyscy muzulmanie jaraja sie oglądajac filmiki o zamachach, samobójcach, bombach itp. nie wszyscy muzulmanie sa terrorystami moze więc tak bez uogólnien , proszszsz...
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
Mirekb215 napisał:

Jesli chodzi o skrajnych katolikow oni w przeciwienstwie do skrajnych islamistow nie zabijaja. Pozdrawiam

zaiste różnej historii nas uczyli ... i różne wiadomosci oglądamy ... ale widzisz wybiórcze przyjmowanie wiadomosci to cecha ludzi uprzedzonych , lub takich którzy usilnie staraja sie wykazac swoje racje.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirek a nie pomyślałeś ze tu bardziej chodzi o fundamentalizm obecny w każdej religii?
Oczywiście nie popieram żadnego z tych zjawisk ale twierdze ze religia dzieli ludzi
i jest zapalnikiem do rożnego rodzaju konfliktów. Co do religii pokoju...mhm...nie
zaliczam do tego gatunku ani islamu ani chrześcijaństwa. Papiez Pius XII błogosławił faszystów
przed wyruszeniem na podbój Europy, a muzułmanie jak może wiesz również walczyli po
stronie Hitlera. Pomieszanie z poplątaniem. Na ten problem należy spojrzeć z szerszej perspektywy
co nie zmienia faktu ze ciemne masy musza w coś wierzyć bo zbyt słabe i gubią sie bez
wyimaginowego boga i dają się manipulować co w wielu przypadkach prowadzi do rozlewu krwi.

Mirek muszę cie oświecić. Kościół Katolicki stoi bezpośrednio za wymordowaniem 70 milionów
lodów tubylczych Ameryki Południowej wiec holokaust przy tym to igraszka, a to tylko jeden z przykładów.

www.rumburak.friko.pl/ARTYKULY/religia/zbrodnie/zbrodnie.php
Zgłoś wpis

Bliżej nas