Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Mirekb215 napisał:
pannaanna666 napisał:
kolek napisał:
nie walcza ?! nie walcza
bo moze nie chca dostac kamieniem w leb

Ja bym nie chciala

panna spokojnie oni nie sa tacy zli Te golabki pokoju w ramach rozprzestrzeniania pokoju w na swiecie dostalaby moze z parenascie batow na dupe i by bylo ok, moze nawet by ci sie spodobalo hehe

Ty sobie nie pozwalaj, kolego.. forum to nie miejsce, oki zmien bieg.

A ja Wam powiez ze to sa "terrorysty" .. wierzacy ktos czy nie, ale mieszkam pomiedzy chrzescijanami wyznania ewangelickiego .. w malym miasteczku .. i jest tu jedna spaniala Islamska rodzinka, wszystkie kobiety i dziewczynki tez w chustach na glowie, i co i caly adwent te gnoje oscentacyjnie w niedziele urzadzali sprzatanie!! Lacznie z myciem okien, trzepaniem dywanow na balustradach tarasu, pracami ogrodowymi itd.

Starsi ludzie mieszkajacy w okolo tylko glowami kiwali a ja sie gimnastykowalam co corce odpowiedziec, bo sie pytala dlaczego to robia ... zadowolila sie w koncu odpowiedzia, "oni sa inni"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No ten pan tez jest ksenofobem buahahah wedlug przekonan co niektorych tutaj forumowiczow

Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Goryl napisał:
muzulmanie wkorwiaja kazdego (poza niekktorymi sado-maso blondynkami)
w polsce dostali by wpier.... i tyle a tu nie dosc ze nikt ich nie ruszy to jeszcze oni rusza kogos ;D

I tutaj sie pierwszy raz z kolega Gorylem w pelni zgadzam ..

Moj Tata zglosil do spoldzielni ze juz nie moze kozystac z wlasnego ogrodu, ze wzgledu na halas, zasmiecanie i zasmradzanie go przez islamska wielodzietna rodzine... za tydzien nie mial juz problemu, nie mial ogrodu a pod drzwiami tarasu pojawila sie wielka ludzka kupa ...

Nastepnym jego pismem do spoldzielni, bylo podanie o zamiane mieszkania.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:

[/quote]

Co ty taka bez luzu ten twoj avatar mnie zmylil Pozdrawiam

p.s na szosty bieg zmienilem, moze byc czy za szybko???
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Mirekb215 napisał:
pannaanna666 napisał:

Co ty taka bez luzu ten twoj avatar mnie zmylil Pozdrawiam

p.s na szosty bieg zmienilem, moze byc czy za szybko??? [/quote]

Mirekb .. wiesz tak mi sie zdaje , ze na forum to tylko avatar i niezaleznie jaki mam i jakie fotki w galerii to na forum akurat mam prawo byc sluchana i oceniana za to co mysle nie jaki mam AVATAR
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ok dobrze juz dobrze, nie wiem gdzie ty tam wczesniej zauwazylas ze cie ocenialem. Po prsotu sobie wczesniej zartowalem. Nic negatywnego. Odebralas to troche za bardzo do siebie Oczywiscie ze masz prawo jak najbardziej jestesmy w europie a nie w afganistanie Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mireczku abys nie byl jedynym ksenofobem na tym forum
to ja dodam ze pojeby zyja w kazdym kraju na tym swiecie
niektorzy ukrywaja sie pod avatarem jak (tu sie powstrzymam)
i uwarzam dyskusje za zakonczona

w salonie juz byles?
Zgłoś wpis
107 Postów
Boguslaw P.
(mario520)
Stary wyjadacz
A ja mam znajomych z Iranu i zdziwilibyście się jacy to są fajni ludzie. I nie wszyscy są źli. Zresztą jakbyście poczytali to w Iranie nie tylko są ,muzułmanie ale wiele innych nacji i plemion. Irańczyk odebrał naszemu tytół mistrza świata w podnoszeniu ciężarów. Także nie tylko konstruowaniem bomb się zajmują. co nie zmienia faktu że jest wielu ekstremistów. Możemy się tylko cieszyć że mieszkamy w europie i grzejemy tyłeczki przed komputerem a nie mieszkamy w kraju z myślą ze jutrzejszy dzień może być moim ostatnim
Zgłoś wpis
31 Postów
Tomek sdf
(Goryl)
Bywalec
a pod drzwiami tarasu pojawila sie wielka ludzka kupa

a ja znałem polaków ktorzy w holandii zrobili włam do domu innych polakow, okradli i zostawili kupe na w sypialni na srodku łuzka 2-osobowego.
Zgłoś wpis
150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
NO POLACY TO TYLKO KRADNĄ I SYF ZOSTAWIAJĄ PO SOBIE A ŻE AZ KUPE TO JUZ TRZEBA BYC BEZCZELNYM!!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas