Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
No robia robia. Widzisz panna i Busch zatakowal daleki wschod to ludzie twierdza ze o rope chodzi a nie zdaja sobie prawy jakie zagrozenie jest ze strony islamu. Teraz Iran sobie atomowke robi oczywiscie twierdza ze na cele pokojowe bo co powiedza, ze chca wypierd.o.l.i.c Izrael w powietrze? Tam od zawsze trwal konflikt ale nie o ziemie tylko o religie Dlaczego tak nagle europa narzucila sankcje na Iran? Bo wiedza co sie dzieje, tam zyja pojeby.
Rozumiem Kolku twoje poczucie humoru, a moze ty wiesz dlaczego tam feministki nie walcza o rownouprawnienie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie walcza ?! nie walcza
bo moze nie chca dostac kamieniem w leb
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
Mirekb215 napisał:
[quote]Dlaczego tak nagle europa narzucila sankcje na Iran? Bo wiedza co sie dzieje, tam zyja pojeby.quote]

wiec w Iranie żyją pojeby heh ... faktycznie z ksenofobią nie masz nic wspolnego. buhahahahaha

o ile moge dyskutowac z kims kto ma odmienne zdanie to z pieprzonymi prostymi wersjami ksenofobów nie zamierzam. to tak w temacie okreslania innego narodu POJEBAMI dla mnie temat sie skonczyl .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pracawholandii napisał:
oj Mirek Mirek.

problem polega na tym...

Ale ty naprawde nie potrafisz lub nie chcesz zrozumiec pewnej rzeczy o ktorej ja mowie. Ja pisze tutaj o terroryzmie w najgorszym wydaniu ktora niesie ze soba islam a nie o terrozymie jako ogol. Zarzucasz mi znowu tutaj ksenofobie aha czyli jak ktos mi wchodzi do domu z brudnymi butami to ja mam siedziec cicho i mu pozwolic tak??? No chlopie moze ty lubisz po kims sprzatac, ale nie ja. Czytaj uwaznie ja naisalem ze nie ogladam telewizji. Probujesz mi na sile wcisnac i udowodnic ze jestem ksenofobem, kiedys ktos hccial ze mnie zrobic rasiste, ale nie zauwazyl ze w galerii fotki z murzynkiem Powiem ci tylko tyle: ja uwazam ze o swoje wartosci trzeba walczyc i dbac aby ktos inny nie przyszedl i ich nie zniszczyl. Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pracawholandii napisał:
[quote]Mirekb215 napisał:
Dlaczego tak nagle europa narzucila sankcje na Iran? Bo wiedza co sie dzieje, tam zyja pojeby.quote]

wiec w Iranie żyją pojeby heh ... faktycznie z ksenofobią nie masz nic wspolnego. buhahahahaha

o ile moge dyskutowac z kims kto ma odmienne zdanie to z pieprzonymi prostymi wersjami ksenofobów nie zamierzam. to tak w temacie okreslania innego narodu POJEBAMI dla mnie temat sie skonczyl .

Oczywiscie nie tyczylo sie wszystkich, tylko tych ktorzy robia rzeczy na wzor pierwszego filmiku. Oczywiscie robia rozne inne mile rzeczy na przyklad nawoluja do zabijania na przyklad ciebie bo nie wierzysz w koran No jesli to jest dla ciebie normalne, to jednak ja rowniez przestane tutaj dyskutowac. Wiec nie lap mnie tutaj za slowka bo wystarczylo pomyslec co autor mial na mysli przeciez normalnym ludziom nie mozna niczego zarzucac.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
nie walcza ?! nie walcza

Otoz to
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek napisał:
nie walcza ?! nie walcza

Ja bym nie chciala
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:
kolek napisał:
nie walcza ?! nie walcza

Ja bym nie chciala

panna spokojnie oni nie sa tacy zli Te golabki pokoju w ramach rozprzestrzeniania pokoju w na swiecie dostalaby moze z parenascie batow na dupe i by bylo ok, moze nawet by ci sie spodobalo hehe
Zgłoś wpis
31 Postów
Tomek sdf
(Goryl)
Bywalec
złe bandyty to są ! już moja babcia wie najlepiej
Zgłoś wpis
31 Postów
Tomek sdf
(Goryl)
Bywalec
muzulmanie wkorwiaja kazdego (poza niekktorymi sado-maso blondynkami)
w polsce dostali by wpier.... i tyle a tu nie dosc ze nikt ich nie ruszy to jeszcze oni rusza kogos ;D
Zgłoś wpis

Bliżej nas