Witam serdecznie.
Mam na imię Adam i mieszkam w Polsce
Szukam na terenie Holandii i Belgii 5-iu pośredników lub odbiorców na biżuterię typu "Hand Made. Ostatnimi miesięcy stała się ona bardziej popularna od srebrnej i złotej biżuterii ze względu na niską cenę i zdobnictwo.
W Polsce jest na nią duży Popyt ale obecnie szukam odbiorców w Holandii i Belgii.
Współpracuję już z Polakami z Francji, Niemiec i Austrii.

W ofercie posiadam przepiękne różnorodne i różnokolorowe kolczyki, bransoletki, komplety wykonane własnoręcznie które sprzedają się bardzo dobrze w Polsce.

Dowiedziałem się ,że w Holandii i Belgii ceny za takie kolczyki wahają się od 12 - 25 Euro za parę. Ja jako cenę producenta proponuję 3 Euro za parę + GRATISY m.in (pokrywam koszt wysyłki)

Posiadam bardzo piękne kolekcję więc i tutaj na pewno popyt będzie duży. Biżuterię tę można sprzedawać na targach, bazarach, w pracy, szkole, rodzinie, znajomym itp.. Towar szybko się sprzedaje więc i zysk bardzo szybko rośnie. Zapewniam uczciwe i rzetelne transakcję. Odbiorcą może być także osoba nie prowadząca działalności.

Będę wdzięczny za jakikolwiek informację.

Zainteresowanych i Ci którzy chcą poznać więcej szczegółów proszę o kontakt na adres e-mail: adam599@poczta.onet.pl . W e-mail zwrotnym wysyłam link do strony internetowej gdzie można bliżej poznać ofertę.

Nie wysyłam 1 czy 2 par. Minimalny zakup to 50 par. Ponieważ jak już pisałem szukam pośredników/odbiorców.

Pozdrawiam