Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Podpisz petycję! - Holandia

1988 Postów

()
Latający Holender
Niejaki Guillermo Vargas, "artysta" , kilka lat temu przedstawił widowni ekspozycję pt. "Umierający pies".
Polegało to na tym, że przywiązał psa do ściany i nie dawał mu nic do jedzenia i do picia.
Pies w końcu padł na oczach widzów.
Oburzyło to wielu.

The Central American Biennial of Art zaprosił Nikaraguańczyka na biennale, ma być powtórka...

Nie pozwólmy, by następne niewinne zwierzę musiało ginąć w męczarniach!

Za same myśli co bym z gnojem zrobiła powinnam siedzieć w pierdlu...

Link do petycji:
www.thepetitionsite.com/takeaction/476/619/334/

Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
poddpisalam... sk...n p...ny i szmaciaz ten ch.... jaka on morde ma , j...y, zadna dupa mu dobrze nie zrobi to k...a psy dreczy, p...ny :/ ... niech sam z glodu zdechnie.

Aniu, merytorycznie się z Tobą zgadzam, technicznie - nanoszę poprawki. W przyszłości nie używaj niecenzuralnych zwrotów.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No taki artysta z pod monopolowego.

- Panie kierwoniku dorzuci sie pan do winka.
- a ile??
- no tak ze 4 zeta.
- a po ile wino?
- 4,5.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Ania, oblech ociekający ochydą. Mnie się to w głowie nie mieści... Ale że jeszcze zapraszany jest na biennale i chcą powtórki, to już jest naprawdę chore!

Jasny punkt to to, że wczoraj wieczorem było ok. 25.000 głosów a dzis rano już 46.000. Czyli ludzie mają sumienie.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Violu , ja sie nie gniewam ze mnie wycezurowalas.. liczylam sie z tym ale mi nerwy puscily... !!

No nie kumam tego tez wlasnie najbardziej... ze facet ma nierownoo pod sufitem to wiesz, sa jak to sie mowi rozne choroby!! Ale ze ludzie chca patrzec na cos takiego , to juz jest prawdziwa patologia !!!!

Moze se koles interes sznurkiem zawiaze, tak siedzi i niech ludzie patrza jak mu penis usycha az w koncu odpadnie... !!

Ja powklejalam petycje gdzie moglam ... wiem ze moi znajomi podali to dalej.
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
Wiciu podpisal tez.
Poniewaz:
- to jest jakies chore
- sam mam dwa psy
- ten gosc powinien zamienic sie miejscami z tym psem
- i wlasciwie co za chory umysl takie cos organizuje

pozdrawiam HAU HAU
Zgłoś wpis
31 Postów
Tomek sdf
(Goryl)
Bywalec
nikt go za tą ''sztuke'' nie zapraszał tylko za inne jego dzieła.... a propo psa to nic takiego ja mam na telefonie fotki pdt. ''głodujący słowak dostaje swą pierwszą pasze od 2 dni'' albo ''głodny słowak tydzień jedzie na samych mandarynkach'' to dopiero smutne a pies to nawet gówno wpier....i sie bedzie oblizywał
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Ja nic nie napisze, bo Viola bedzei mnie musiala znowu cenzurowac....

Goryl, znasz uczucie prawdziwego glodu ... ??

Katastrofa .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Goryl napisał:
nikt go za tą ''sztuke'' nie zapraszał tylko za inne jego dzieła....

Gorylu i wyczytales to z tekstu ktory znajduje sie w linku podanym przez Viooltje??
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Goryl , popalil i wymyslil .... ja nie oceniam ale jak ktos sie "onanizuje" tym ze zywa istota czuje glod to znaczy ze ma nierowno pod sufitem !!

Tu chodzi nie tylko o tego ARTYSTE tylko ze ludzie na to patrzec chca ... !! Zyjemy w chorym spoleczenstwie ... .

I najgorsze jest to jak ludze sa wypompowani z odczuc, ze musza na cos takiego patrzec zeby miec nie wazne jakie ... ale emocje.

KATASTROFA
Zgłoś wpis

Bliżej nas