ja jak się zjaram mocno to później potrafię op
...c pół całą lodówkę i wszystko mi zajeeeee.....biście smakuje aż się trzęsę ze szczęścia a w oczach mam łzy
jak wp
...m coś po ziole aż sobie czasem się w palca z pośpiechu up
...e zębami (kanibalizm? marihuana szkodzi zdrowiu hahahha) i sie tylko rozglądam czy nikt nie chce podlecieć mi pokarmu z rąk wydrzeć (paranoja?haha) czasem tak se wypcham gębę ze jak próbuję popić to mi spływa po brodzie i klacie i po kroku to potem jak wyjdę na dwór taki mokry na kroku to anty-ziołowcy myślą ze toż to ćpun się zeszczał (urojenia?ahahaha) czekolada owoce mięso warzywa sałatki stejki wszystko panie boże aż teraz se pójdę coś zjem. I jestem ZAWSZE ZA LEGALEM !
A co do bycia wyzolowanym od społeczeństwa z powodu marihuany o ile tak się zdarzy to szczeże spojrzcie na społeczenstwo
no dajcie
... spokoj chcecie przynalezec do tego ? jak oni uznają reklamy z TV za bożki swoje ja tam chce rządzić światem i mam w d.... jakieś społeczenstwo
jak padniecie na pysk na ziemie to was zdepcza spoleczenstwo było kiedys ale wyzdychalo teraz sa ludzie roboty na planecie wieźiennej ktorzy rozawiaja z telewizorem prisonplanet.tv
najlepiej zarzuccie pssychotropy i to olejcie ufff... Otoczenie serwue nam tyle gowna ze to naprawde niee marihuana jest problemem ani zagrozeniem a raczej spoleczny paraliz i ludzka tępota/głupota/serce i ch
... wie co jeszcze bożeeeeeeee
''nawet'' Einstein powiedział ''problemem nie jest bomba atomowa tylko ludzkie serce'' i to sie tyczyc moze wszystkiego "wake up this is only a short ride" - Jezus
jak powi3dział moj kol3ga "w głowie mi sie j
...e od tych ludzi i od Ciebie'' to było dawno temu nie zrozumialem go lecz juz rozumiem
Następnym razem jeśli będzież używał niecenzuralnych wyrazów wykasuję cały tekst. Przeczytaj proszę regulamin.
ps: pogoladajcie se sobie Georga Carlina i Bill'a Hicksa