Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
115 Postów
iraa alkaida
(iraa00)
Stary wyjadacz
A ja tak może trochę nie na temat .Ale chce to napisać ,Lubie to , lubię palić jezz ,do tego dobrze zjeść i dobry seks .jestem rasta pies jaram żre i rucham
Zgłoś wpis
150 Postów
GREGOR Hardstyle
(gregoriano)
Stary wyjadacz
JA TEZ DUŻO JEM CHOCIAZ TEGO NIEWIDAC I TEZ SIE DUZO RUSZAM NA SIŁOWNI W PRACY W ŁÓŻKU HEHE WSZĘDZIE
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
iraa00 napisał:
A ja tak może trochę nie na temat .Ale chce to napisać ,Lubie to , lubię palić jezz ,do tego dobrze zjeść i dobry seks .jestem rasta pies jaram żre i rucham

Ja palilam i nie pale... i jak pies to ja niewiem ale ale serio "ruchac" sie to da sie bez tego - kwestia ispiracji Zrec tez, jak czlowiek nie pracuje tylko "zapiedala" to musi zrec. A powiem Ci ze jak palilam to "napelnialam sie jedzeniem" teraz jem, zastanawiam sie na co mam ochote a nie co lepiej zatka mi dziure w zoladku
Zgłoś wpis
31 Postów
Tomek sdf
(Goryl)
Bywalec
ja jak się zjaram mocno to później potrafię op...c pół całą lodówkę i wszystko mi zajeeeee.....biście smakuje aż się trzęsę ze szczęścia a w oczach mam łzy jak wp...m coś po ziole aż sobie czasem się w palca z pośpiechu up...e zębami (kanibalizm? marihuana szkodzi zdrowiu hahahha) i sie tylko rozglądam czy nikt nie chce podlecieć mi pokarmu z rąk wydrzeć (paranoja?haha) czasem tak se wypcham gębę ze jak próbuję popić to mi spływa po brodzie i klacie i po kroku to potem jak wyjdę na dwór taki mokry na kroku to anty-ziołowcy myślą ze toż to ćpun się zeszczał (urojenia?ahahaha) czekolada owoce mięso warzywa sałatki stejki wszystko panie boże aż teraz se pójdę coś zjem. I jestem ZAWSZE ZA LEGALEM !

A co do bycia wyzolowanym od społeczeństwa z powodu marihuany o ile tak się zdarzy to szczeże spojrzcie na społeczenstwo no dajcie ... spokoj chcecie przynalezec do tego ? jak oni uznają reklamy z TV za bożki swoje ja tam chce rządzić światem i mam w d.... jakieś społeczenstwo
jak padniecie na pysk na ziemie to was zdepcza spoleczenstwo było kiedys ale wyzdychalo teraz sa ludzie roboty na planecie wieźiennej ktorzy rozawiaja z telewizorem prisonplanet.tv
najlepiej zarzuccie pssychotropy i to olejcie ufff... Otoczenie serwue nam tyle gowna ze to naprawde niee marihuana jest problemem ani zagrozeniem a raczej spoleczny paraliz i ludzka tępota/głupota/serce i ch... wie co jeszcze bożeeeeeeee ''nawet'' Einstein powiedział ''problemem nie jest bomba atomowa tylko ludzkie serce'' i to sie tyczyc moze wszystkiego "wake up this is only a short ride" - Jezus
jak powi3dział moj kol3ga "w głowie mi sie j...e od tych ludzi i od Ciebie'' to było dawno temu nie zrozumialem go lecz juz rozumiem

Następnym razem jeśli będzież używał niecenzuralnych wyrazów wykasuję cały tekst. Przeczytaj proszę regulamin.

ps: pogoladajcie se sobie Georga Carlina i Bill'a Hicksa
Zgłoś wpis
31 Postów
Tomek sdf
(Goryl)
Bywalec
ni3 ma ch..... w3 wsiiiiiiiiiii
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
czytając post Goryla jeszcze bardziej upewniam sie że dostep do jarania powinien byc ograniczony i nie mozna powiedziec ze jaranie nie ma skutków ubocznych.
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender

Oto przykład jak marihuana może wpływać na zachowanie nie tylko Czecha, ale także Lecha, Rusa czy kogokolwiek...
Zgłoś wpis
31 Postów
Tomek sdf
(Goryl)
Bywalec
to nie maricha wpywa to od was mi sie najbardzej jebie
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
pracawholandii napisał:
czytając post Goryla jeszcze bardziej upewniam sie że dostep do jarania powinien byc ograniczony i nie mozna powiedziec ze jaranie nie ma skutków ubocznych.

Jeśli chodzi o ten konkretny przypadek, wierz mi, nie jesteś osamotniony w swoich odczuciach.
Zgłoś wpis
115 Postów
iraa alkaida
(iraa00)
Stary wyjadacz
Z jedzeniem zgodzę się z tobą w 100% ,chociaż często o tym zapominam aby delektować się jedzeniem , to gdy zwolni się trochę ruchy widelca opróżniającego talerz można poczuć więcej
Jeszcze tak zrozumiałem jak by twój post miał mi dać do myślenia "po co palisz""bez tego też można"fakt zgodzę się , można.Ale jedną kwestią w której sądzę że powinnaś przyznać mi rację.
to że marysia podkręca creatywność .np Ja gdy ujarany zaczynam gotować -robię cuda , takie jak w restauracji ,gdy się bzykam jestem bardziej twórczy od twórcy kamasutry .itd.i lubie to
Zgłoś wpis

Bliżej nas