Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Z grupy żeby nie wyjść takiej jaka mamy to byłaby śmierć polskiej piłki. Ja osobiście obserwuje poczynania policji w przygotowaniach do Euro i na bieżąco siedzę w tematach kibicowskich wiec z czystym sumieniem moge powiedziec bedzie sie działo. A.C.A.B
Polecam ten Reportaz O NASZEJ Pieknej ROZNORODNEJ Niedocenionej Polsce
Pokazlazlem ten reportaz moim znajomym obcokrajowcom i stwierdzili ze nie spodziewali sie nie mysleli ze Polska to tak ladny ciekawy oryginalny roznorodny kraj
(wieczie zachwycamy sie zachodem ,ze niby jak zagraniczne to lepsze... Jak Polak nie wierzy w Polske to co Polskie jest dobre to obcokrajowiec tym bardziej nie uwierzy..I jak tu Polska ma sie rozwijac?.. ALE POLSCY PRODUCENCI powinii byc tez:UCZCIWI -dobra jakosc -dobra cena WTEDY ZOSTANA DOECENIENI NIE TYLKO W POLSCE )
Szkoda tylko ze niektorzy ,a raczej jest to przykre ze Niektorzy Polacy wstydza sie bycia Polakiem-Polka...Czasami jak ktos pyta skad jestes odpowiadaja tacy skrepowani z Polski > ...ZAMIAST powiedziec stanowczym DUMYM GLOSEM z POLSKI!!!
Jak My pokazemy ze kochamy nasz kraj ojczyzne dumnie o niej mowic pokazujac ja z najlepszej strony (jak to inne narody robia) to inni tez pokocaja POlske beda ja cenic i ie beda myslec ze Polska to tylko producent wodki.. ale tez producet inych orygialnych rzeczy RESPECT !!
Heeej .
Przyznam, że futbol interesuje mnie mniej niż średnio, ale ten filmik wyzwala baaardzo ciepłe uczucia.
Dla tych wszystkich młodych ludzi, nie dla piłkarskiej 'money-machine', żeby było jasne!
Oj Blondyn widze ze optymizmu to ci nie brakuje hahahaha
Duzo moich znajomych z Polski tak rowniez uwaza
ja osobiscie to raczej wole realia,patrzmy na historie i doswadczenie.
Tu zdjecie znajomego ktory walczy z Wiatrakami i jest tak jak ty calkowicie przekonany ze wygramy!
ZADZWOŃ +48 727 693 066 ROBIMY TEŻ PRZERZUTY DO INNYCH PAŃSTW- Z PAŃSTWA DO INNEGO PAŃSTWA.Szukasz sprawdzonego transportu, zamów Nasze MEGA SZYBKIE BUSY!!! Firma Transportowa specjalizuje się w przewozach Osób i Paczek. JEŹDZIMY 7 DNI W TYGODNIU, 365 DNI W ROKU. JEŹDZIMY CODZIENNIE. Nasi kierowcy oferują Bezpieczne ,Szybkie przejazdy POLSKA FRANCJA NIEMCY BELGIA FRANCJA LUKSEMBURG HOLANDIA WŁOCHY HISZPANIA AUSTRIA CZECHY DANIA SŁOWACJA SŁOWENIA WĘGRY KORSYKA SYCYLIA PORTUGALIA i powroty do POLSKI lub ...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.