Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

biale spodnie kolka - Holandia

()
Początkujacy
ze wzgledu na bardzo duze zainteresowanie moim ubiorem przez mareks_ams zapraszam wszystkich chetnych ktorzy chca sie wypowiedziec na ten temat
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
no eleganie sa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Stary robisz widze z siebie trola nr.1 na tym forum calym forum. Nie potrafisz sie sensownie wypowiedziec w watku tylko zakladasz jakies inne na mnie i pajacujesz jak 5-latek.
Wiesz dobrze ze nie chodzi o biale spodnie tylko o moich rodzicow ktorych nie bedziesz baranie wyzywal od pakistanczykow czy turkow. Skoncz wiec moze z ta blazenada OK
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ok przestaje pajacowac bo jak napisala Pannaanna sznurki mi sie pourywali ROZEJM!!!!
ALE jak moge sie jeszcze o cos spytac bylbym wdzieczny
jesli nie zrozumie!
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
ale ja nie widze nic złego w elegancji i schludności .. tudzież chodzi mi o Twoje białe spodnie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no taaaaaaaaaaaaaaak !

Czarny85 napisał:
ale ja nie widze nic złego w elegancji i schludności .. tudzież chodzi mi o Twoje białe spodnie
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
wiec po chuj się czepiaja... ??
takich to wiesz... dla zasady w czynie społecznym ... dla przyjemności..
pozdro.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek napisał:
no taaaaaaaaaaaaaaak !

Czarny85 napisał:

no ba
Zgłoś wpis

Bliżej nas