Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

DJ Mag Top 100 - Holandia

()
Początkujacy
David Guetta wygral plebiscyt na najlepszego DJ na swiecie w bardzo znanym i zarazem prestizowym portalu zwiazanym z zyciem klubowym DJ Mag Top 100 . Jestem bardzo niezadowolony jak dla mnie jego muza jest jak disco polo a sety bardzo ubogie. Bojkotuje to ))) Musialem to napisac hahah Pozdrawiam kumatych

Oto pierwsza dziesiatka:

1. David Guetta

2. Armin van Buuren

3. Tiesto

4. Deadmau5

5. Above & Beyond

6. Avicii

7. Afrojack

8. Dash Berlin

9. Markus Schulz

10. Swedish House Mafia

Jesli chcecie zobaczyc cala setke zapraszam pod ten link

www.djmag.com/top100

Osobiscie uwazam ze plebiscyt na najlepszego DJ nie jest do konca kompetentny poniewaz zazwyczaj w czolowych miejsca znajduja sie najpopularniejsi producenci muzyki ktorych tworczosc slyszymy wszedzie. DJ ing a produkcja muzyczna to dwie rozne sprawy.
Uwazam ze Armin zasluzyl w 100 % na pierwsze miejsce cztery razy z rzedu swoja audycia ASOT ktora jest puszczana w kilkunastu krajach zdobyl uznanie za odpowiedni przekaz muzyki trance dla sluchaczy. Aby bylo obiektywnie nie glosowalem na Armina. Mialem innych faworytow niestety ci plasowali sie na dalszych pozycjach. Kto wie jak sytuacja sie przedstawiala gdyby nie to ze w tym roku DJ mag zmienil polityke glosowania a mianowicie mozna bylo glosowac tylko i wylacznie po przez facebook. Wydaje mi sie ze to wlasnie przyczynilo sie do zaistnialej sytuacji poniewaz Guetta ma o pare razy wiecej fanow niz AvB. No niestety komercja zzera wszystko w tych czasach.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jeden z najpopularniejszych audycji radiowych na swiecie w wersji na youtube :

Zgłoś wpis

Bliżej nas