Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Apel nieobecnych. - Holandia

Czytali temat:
(5707 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Kogo brakuje na forum?

Mnie brakuje przede wszystkim Adamma i Wiedźmy, poza tym Carla Roca vel (...), Czader w ogóle, Kołek też sporadycznie, Henryk O. w ogóle, Blondynka się też wypisała, Bogomsława ni hu-hu się nie odzywa, Marek i Blondyn rzadko, ale jednak. Czarniutki już dawno odpadł.
Na privie dostaję niusy, że forum umiera. Nou ja! Jak się gra w skojarzenia i niewiele poza tym, to jasne, że będzie kicha!

Były kiedyś takie tematy, jak np:
www.mojaniderlandia.pl/forum/view/50/dys...lek_historii....html

i się dyskutowało.

Am I wrong?
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
ja jestem ale jakos tak nigdy nie bylam wiekim mowca .
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Nie trzeba być mówcą, jeśli ma się coś do powiedzenia. Banały może prawić każdy...
Gadaj, Bay.

Jeszcze mi się MNICHU przypomniał.
A ten gdzie??
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
I jeszcze Yvette i Lady Loulou...
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Troszke czasu malo mam ostatnioAle liste dzis podpisuje Pozdrowki i milego weekendu!!!
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Miszczu krutkich komentuff

Bądź!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Patrzcie może se tak-Umarł Król,niech żyje Król,nic nie może przecież wiecznie trwać...i wszystko się może zdarzyć,nawet koncert Lipnickiej w Sopocie...hihi.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A mi przypomnial sie Francislaw,ale on tez sie wypisal calkowicie.. Przez mysl przemknelo,jak blyskawica ,pare innych nickow,ale akurat za tymi osobami tu nie tesknie..
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
a wiciu to ,,pryszcz, wrrrr violka

Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Ja pisze, a pisze dlatego zeby podzielic sie tu swoim pogladem lub doswiadczeniem
Staram sie byc szery i za to niespodziewam sie tutaj miec czy poznac przyjaciol.
Fakt jest ze mam problemy z akceptacja innych zdan ale nie zaczepiam
Moim zdaniem jest tu jedena wielka klika! Jest sie milym tylko jak kogos sie zna ,jak nie to rzucaja sie, obrazaja co drugie slowo to kurwa itd (nie mowie o kobietach)
NIYGDY nie zapomne swojego pierwszego postu,nieznajac forum dalem cos zeby ludzie sobie poczytali,zostalem wyzwany od roznych ,posadzony i obrazony ,chomstwo porostu.
Jakabym niebyl soba to juz by mnie tu nie bylo a inni tylko przeczytaja i juz ich niema!!!
Reszta to juz starzy bywalce co obawiaja sie dac ich zdanie bo nastepna cholota sie do nich zuci miejcie to gdzies i dajcie swoje szczere zdanie walcie porostu z mostu i tyle!lekko po holedersku.
zastanowcie sie dlatego jak sie do ludzi zwracacie
Pozdr.
Patboy
Zgłoś wpis

Bliżej nas