Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5708 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Hey Andre, dawno temu!

Marek, karta podbita!

Zwyczajny, ot i widzisz, prawda subiektywna nigdy nie będzie prawdą wszystkich. Napisałeś - i bardzo dobrze, nie wszyscy się z Tobą zgadzają i masz efekt. Tak samo Malutka. Pisze tak, jak uważa i też czasem oprdl zbiera. Jak każdy.
Przyrównywanie do prezesia pisia jest może w oczach niektórych komplementem, w moich nie. Nic nie jest podporządkowane temu, co zadecyduje Malutka ani ktokolwiek. Gdyby wszyscy mieli takie samo zdanie na każdy temat, to po kiego to forum?

Mirek, generalnie się z Tobą zgadzam, ale dlatego właśnie nie rozumiem zarzutów pod adresem Małej. Bo jedno przeczy drugiemu. Ha!

Poza tym wszystkie te uśmieszki i minki przy tekście są tak samo ważne jak sam tekst. Nauczmy się je odczytywać, bo zdaję się przeoczyliście je przy tak chętnie cytowanej wypowiedzi Małej.

Pozdrowionka.
A! A o swoje i tak zawsze będę walczyć i juch.

Nie, nie Violtje. Nie zgadzam sie i jesli chodzi o te usmieszki to dobrze wiem co one maja wyrazac. Rowniez sam je czesto stosuje aby co niektorym podpowiedziac co zawierala moja wypowiedz. Niestety przez ten moj caly pobyt tu na tym forum zawuazylem ze jest pewna ilosc osob ktorych trzeba za raczke prowadzic aby zrozumieli jesli owych usmieszkow nie ma. Bo pewien rodzaj umiejetnego myslenia zostawiaja w kiblu w momencie po spuszczeniu wody.
Jesli Malutka chce rozmawiac na forum gdzie jest odpowiedni poziom i z osobami ktorzy potrafia porwadzic dyskusje to niech sie zapisze na forum gdzie srednia IQ jest wyzsza niz 120 tam bedzie mogla sobie porozmawiac. Kazdy wie jak tutaj jest i czym sie charakteryzuje polonia w NL wiec niech nam Malutka nie rzyga ze wiekszosc nie umie prowadzic dyskusji bo takie zachowanie zniecheca pewne osoby nawet tych ktorzy chca przedstawic sytuacje jak oni to widza bo z gory zostana uznani za glupkow jesli widza pewne rzeczy inaczej. Ehh co ja tam bede pisal.

Violka wiesz co mnie rowniez czasami zniecheca do pisania? To ze czesto musze sie ponownie zalogowac aby wyslac posta. Pol biedy jesli przed nacisnieciem DALEJ sobie tekst skopiowalem. Dramat sie zaczyna w przypadku braku zrobienia kopi bo wynikalo to z pospiechu i caly post szlag trafia. Mozesz cos z tym zrobic???

Co wy macie z tym Falubazem, juz kiedys zauwazylem ze czesto sie tutaj przewija ta nazwa klubu. Tak jak Marek wspomnial ostatnio tez slyszalem ze jakies zadymy byly. Na czym polega ten fenomen Falubazu ze taki jest popularny? Prosze o wyczerpujaca odpowiedz od samych fanow Google nie przedstawi mi tego z taka pasja Pozdrawiam
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Mirek....Tego nie da sie niestety wytłumaczyć,opisać itd......Tym trzeba żyć......

To specyficzna dyscyplina,całkiem różna i odmienna od kopanej.....Bez strachu z dziećmi na trybunie...Ten zapach metanolu.....eeech
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
I zuzel w zebach

BZIQ a mowi ci cos nazwa Polonia PIla????
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Co wy pierdzielicie jaki Falubaz? nawet pozadnego stadionu nie maja
Niema jak to STAL!!
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Owszem Mirek...mówi-a jakże....
Patboy...stadion jest w budowie i renowacji....Nie liczy się obiekt,w świat ida wyniki.....
Stal....mimo wielkiej pompowanej kasy,Golloba w składzie co ma?
4 lata z rzędu Falubaz wysyła Gorzów na przedwczesne wakacje...przez 4 lata dopiero teraz brąz,przedtem 3x6 miejsce...666
a my......4x z rzędu z medalem
any question?
heh.......
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
niewiem takim fanem to juz nie jestem a tutaj wogole tego niestety niema
Ostatni bylem w PL na finale mistrzostw swiata i jak sobie przypominam wygralismy to tylko i wylacznie za STAL
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Pytam bo mieszkam 35 km od stadionu Poloni. Jesli dobrze pamietam to chyba Gollob u nich jezdzil. Nie wiem czy nadal Polonia tam ostro dziala. Kiedys notorycznie w gazetach pisali o zuzlu teraz nie wiem bo nie czytam pilskich gazet No dokladnie liczy sie wynik, ale na ladny stadion tez jest fajnie popatrzec hahah
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Mirek....teraz to jest KS Stokłosa Polonia Piła,i w tym roku awansowali bezposrednio do I ligi....
Wychowali wielu dobrych zawodników,topowych np. Rafał Dobrucki i Jarosław Hampel
Pat....rozumiem Nie jestem sezonowcem typu real/barca z wp.pl
I zazdroszcze finałów MŚ na live,szczerze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wszystko super i Falubaz którego nie znalem i reszta tylko chyba nie ma obowiązku
dostawania wypieków za każdym razem kiedy ktoś wspomni o tym klubie.
Moze jestem za stary ale nie identyfikuje sie z zadnym klubem sportowym
bo po co mam byc zaczepiany przez pijanych smarkaczy tylko dlatego ze mam nie taki
szalik czy nalepke na samochodzie. Bez sensu. Sport powinien łączyć tak jak jeden
bardzo sympatyczny gość - Kazimierz Deyna i kilka dni temu czytałem o ciekawej incjatywie.

"Fani Legii Warszawa, też pamiętają o piłkarzu. Zbierają pieniądze na pomnik, który miałby stanąć od strony ulicy Czerniakowskiej. Zebrano już ponad 100 tysięcy złotych. Potrzeba drugie tyle.
Uroczyste odsłonięcie pomnika ma nastąpić 7 czerwca 2012 roku, w przeddzień rozpoczęcia Mistrzostw Euro 2012.
"

PZDR
Zgłoś wpis
175 Postów

()
Stary wyjadacz
Witam podpisuje liste obecności a co do zajawek motorowych owszem ale prywatnie i na krosie, wole stadiony piłkarskie i mam bileciki na euro wiec jest bardzo dobrze. pozdrawiam
Zgłoś wpis

Bliżej nas