Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5716 niezalogowanych)

()
Początkujacy
MalutkaNiepokorna napisał:
No jakos was nie zniechecilam....a szkoda

Bo ja sie tak szybko nie zniechecam. Jestem uparty i zawziety
Malutka rozkrec jakis ciekawy temat do dyskusji w ktorym bedzie mozliwosc rozmowy na poziomie. Bo przeciez wczesniej zarzucalas ze tego tutaj brak. Zrob cos z tym. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
41 Postów
Jan Zelnik
(zwyczajny13)
Bywalec
MalutkaNiepokorna napisał:
No jakos was nie zniechecilam....a szkoda
Witam wszystkich i pozdrawiam. Jestem na tym forum jak to się określa "początkującym". Jednak nie oznacza to, że tematy poruszane na tym forum są mi tematami nie znanymi. W wolnych chwilach przeczytam co nieco z tych dyskusji. Wolę jednak pozostać w kręgu tych nieobecnych. Znam swoją wartość potrafię się cenić, ale mimo wszystko nie potrafię się poddać ocenie takiej wyroczni za jaką uważa się Malutka Niepokorna. Chyba nie było tu takiego tematu ani takiej dyskusji, w której Ona nie uzurpowała by sobie wszystkie prawdy i mądrości tego świata. Każdy temat każda dyskusja musi być podporządkowana temu co ta Malutka zadecyduje. W przypadku gdy nie zgodzisz się z jej zdaniem i jej wyrocznią no brachu głowa spłukana. To jest odpowiedż na ten Apel Nieobecnych. Nawet zacytowane zdanie wyrażnie świadczy o tym, że jest to osoba, która nie znosi i nie potrafi uszanować zdania odrębnego od swojego. Pisz wymaluj odzwierciedlenie prezesa pisiorów.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Miszczu w ta deklaracja w awatarze pasujesz do kiboli popierających pisdusi i prezesa
wiec sobie Malutka mordy nie wycieraj, a skoro jak zauważyłeś " tematy poruszane na
tym forum są mi tematami nie znanymi." zalecam fora parafialne lub takie o pokemonach.
Tak na marginesie to zawsze możesz przytoczyć dowody ze rozmówca się myli zamiast
obrabiać dupe w wątku z tym nie związanym Nie uważasz ?

Violka podpisałem listę obecności ale jestem ostatnio taki "zarobiony" ze ograniczam się głownie
do czytania. Pozdrowienia dla starej ekipy.
Zgłoś wpis
73 Posty
Andrzej 7
(andre7)
Gaduła
Pozdrawiam wszystkich, bywam tutaj ale sporadycznie
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hey Andre, dawno temu!

Marek, karta podbita!

Zwyczajny, ot i widzisz, prawda subiektywna nigdy nie będzie prawdą wszystkich. Napisałeś - i bardzo dobrze, nie wszyscy się z Tobą zgadzają i masz efekt. Tak samo Malutka. Pisze tak, jak uważa i też czasem oprdl zbiera. Jak każdy.
Przyrównywanie do prezesia pisia jest może w oczach niektórych komplementem, w moich nie. Nic nie jest podporządkowane temu, co zadecyduje Malutka ani ktokolwiek. Gdyby wszyscy mieli takie samo zdanie na każdy temat, to po kiego to forum?

Mirek, generalnie się z Tobą zgadzam, ale dlatego właśnie nie rozumiem zarzutów pod adresem Małej. Bo jedno przeczy drugiemu. Ha!

Poza tym wszystkie te uśmieszki i minki przy tekście są tak samo ważne jak sam tekst. Nauczmy się je odczytywać, bo zdaję się przeoczyliście je przy tak chętnie cytowanej wypowiedzi Małej.

Pozdrowionka.
A! A o swoje i tak zawsze będę walczyć i juch.
Zgłoś wpis
41 Postów
Jan Zelnik
(zwyczajny13)
Bywalec
marek_ams napisał:
Miszczu w ta deklaracja w awatarze pasujesz do kiboli popierających pisdusi i prezesa
wiec sobie Malutka mordy nie wycieraj, a skoro jak zauważyłeś " tematy poruszane na
tym forum są mi tematami nie znanymi." zalecam fora parafialne lub takie o pokemonach.
Tak na marginesie to zawsze możesz przytoczyć dowody ze rozmówca się myli zamiast
obrabiać dupe w wątku z tym nie związanym Nie uważasz ?

Violka podpisałem listę obecności ale jestem ostatnio taki "zarobiony" ze ograniczam się głownie
do czytania. Pozdrowienia dla starej ekipy.

W zasadzie w życiu staram się być w miarę grzeczny. Jednak wobec takiego jegomościa jestem jaki jestem. Jak poznasz znaczenie słowa kibol to możemy porozmawiać. Kogo ja popieram jest moją i tylko moją osobistą sprawą i takim indywidualnością wara od tego. Każdy - jeżeli tego nie znasz to Ci podpowiem - ma prawo mieć do własnego wyboru i popierania. Poproś kogoś ze swojej ekipy aby wyjaśnił Ci znaczenie słowa "obrabianie dupy". Coś mi się wydaje, że piszesz czytasz i nie bardzo rozumiesz.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Co wy kurna z tą "ekipą"?

Teoria spiskowa i "grupa trzymająca władzę"... A Elvis żyje...
Zgłoś wpis
41 Postów
Jan Zelnik
(zwyczajny13)
Bywalec
Viooltje napisał:
Co wy kurna z tą "ekipą"?

Teoria spiskowa i "grupa trzymająca władzę"... A Elvis żyje...

Spokojnie piękna lubuszanko - przecież to ciut wyżej.
A w Rakoniewicach wyrabiają najlepsze choinkowe świecidełkai
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Violka Elvis zyje a co do grupy trzymającej władze to sadze ze obejmuje ona tylko
adminów

zwyczajny13 - czy 13 to wiek? Ja przecież nie ograniczam twojej wolności i mam prawo
bronic ludzi których znam osobiście...prawda? Hamuj trochę bo niestety nie jesteś
obiektywny w tym co piszesz.
Co do kiboli to kiedyś za czasów nastolatka chodziłem z ojcem i braciakami na mecze.
Potem trybuny opanowało towarzystwo z palkami, siekierami, łańcuchami etc. wiec mówiąc
"kibol" to własnie mam na myśli.
Jeśli masz coś do Malutkiej to napisz do niej na priv. a nie wypłakujesz się jak baba publicznie szukając wsparcia. Jakos nie zauważyłem tłumów które podzielają twoja opinie. Nie daje ci to do myślenia?
Zgłoś wpis
41 Postów
Jan Zelnik
(zwyczajny13)
Bywalec
marek_ams napisał:
Violka Elvis zyje a co do grupy trzymającej władze to sadze ze obejmuje ona tylko
adminów

zwyczajny13 - czy 13 to wiek? Ja przecież nie ograniczam twojej wolności i mam prawo
bronic ludzi których znam osobiście...prawda? Hamuj trochę bo niestety nie jesteś
obiektywny w tym co piszesz.
Co do kiboli to kiedyś za czasów nastolatka chodziłem z ojcem i braciakami na mecze.
Potem trybuny opanowało towarzystwo z palkami, siekierami, łańcuchami etc. wiec mówiąc
"kibol" to własnie mam na myśli.
Jeśli masz coś do Malutkiej to napisz do niej na priv. a nie wypłakujesz się jak baba publicznie szukając wsparcia. Jakos nie zauważyłem tłumów które podzielają twoja opinie. Nie daje ci to do myślenia?

W przeciwieństwie do Ciebie nie szukam wsparcia tłumów. Co do moich lat to mogę Ci powiedzieć tylko tyle - kiedy uczyłem się szacunki i pokory to Tobie z nóg spadały niemowlęce paputki. Jeżeli sądzisz, że ubliżanie nie znajomym podkreśla Twoją wartość jesteś w błędzie. W przeciwieństwie do Ciebie nie chodziłem na mecze tylko na stadiony a to chyba zasadnicza różnica. Czyż nie prawda?
Zgłoś wpis

Bliżej nas