Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Uważajcie na M^K - Holandia

4 Posty
artur s
(hiszpan1972)
Początkujacy
Panowie uważajcie na M^K..to jakaś wariatka i oszustka z Noordwijkerhout !!! Najpierw cię nakręca i umawia, a potem gra w kulki. Prośba do admina-usuncie ją z mojejniderlandi
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
4 Posty
artur s
(hiszpan1972)
Początkujacy
a teraz przysyła głupie minki na GG. Kobieta po 40e i taka nie poważna..
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
To poco dajesz sie nakrecac ?
Zgłoś wpis
13 Posty
Arek J.
(arek i kamila)
Bywalec
kolego nie oczerniaj mojej kolezanki a jak sobie wza duzo wzieles do glowy twoj problem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie wychodzę z zachwytu dla niej,ma intuicję...Szczerze pozdrawiam M^K.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hiszpan, Twoją prośbę o usunięcie MK z MN admin rozpatrzył negatywnie.
Po bardzo skrupulatnym zbadaniu sprawy, nie wykryto u oskarżonej działań niepożądanych.
Ani nakręcanie ani lecenie w kulki nie narusza żadnego punktu regulaminu. Głupie minki na gg również nie.

Case closed.
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
hiszpan1972 napisał:
a teraz przysyła głupie minki na GG. Kobieta po 40e i taka nie poważna..

HaHaHa Usmiałam się po pachy
Hiszpan a Ty ile masz lat skoro po pierwsze dałeś sie wkrecić a po drugie pieszesz takie głupoty (jak dla mnie na miarę przedszkolaka)????
Pozdrowienia dla wkreconych, wkrecjących i puszczajacych głupie minki
Zgłoś wpis
4 Posty
artur s
(hiszpan1972)
Początkujacy
Siema admin.. po spektakularnym zaciągnięciu opini doszedłem do wniosku razem z moimi przyjaciółmi że granie w kulki to zagrywka po niżej pasa! Tak więc uważamy ze ta pani używa zagrywek niedość że poniżej pasa to jesdzczew gra w kulki!!!
Zgłoś wpis
4 Posty
artur s
(hiszpan1972)
Początkujacy
pozdro dla admina
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hiszpan1972 napisał:
Panowie uważajcie na M^K..to jakaś wariatka i oszustka z Noordwijkerhout !!! Najpierw cię nakręca i umawia, a potem gra w kulki. Prośba do admina-usuncie ją z mojejniderlandi
Pozdrawiam

I co hiszpan1972 - kolejną próbowałeś naciągnąć na "przeznaczenie" coś ci nie idzie te podrywanie zajrzyj na forum, tam jest specjalny temat "jak nie podrywać kobiet"!!! przyda ci się
Zgłoś wpis

Bliżej nas