Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Ohydny pierd z Egiptu. - Holandia

1988 Postów

()
Latający Holender
Dość jasno przedstawione zamiary jednego z przywódców EID (Egipski Islamski Dżihad):

www.racjonalista.pl/kk.php/s,2183
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zamienił stryjek siekierę na kijek
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No, żeby nam ten kijek dupy na wylot nie przebił.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No i mamy kolejny przyklad do czego prowadzi fanatyzm i indoktrynacja....czyzby zapowiadal sie powrot do sredniowiecza badz jeszcze dalej? I racja z tym kijkiem....coby nie okazal sie grozniejszy od siekierki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To było do przewidzenia jeśli ktoś interesował się rewolucja islamska w tym regionie.
Szkopuł w tym ze powstaną nowe rządy które choć fundamentalistyczne będą na tle słabe
ze ropa będzie nadal zapełniała francuskie i amerykańskie tankowce...a jak będą podskakiwali
to CIA znów zrobi rewolucje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marek,caly szkopul w tym,ze oni wtedy w odwecie za rewolucje CIA wysla jakiegos idiote nafaszerowanego ladunkiem wybuchowym,zeby zostal ich meczennikiem i ktory wysadzi sie w jakims centrum handlowym w jakims miescie,ktorego mieszkancy nie maja pojecia o politycznych zagrywkach z ropa itd i ktorzy tak naprawde chca tylko spokojnie przezyc swoje zycie.....fundamentalistyczne rzady ,slabe czy nie,stanowia zagrozenie...dzis slaby jutro moze okazac sie potega...tylko glupiec tego nie dostrzeze.I bez urazy
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
@ Maluda,

żeby głupek wysadzil się do atmosfery, nie potrzeba fundamentalistycznego rządu. Wystarczy jeden radykalny, duchowy przywódca, który przyobieca 72 dziewice... Brrr...
Reszta się zgadza.

@ Marek,

zbyt wiele rewolucji nie da rady zrobić, bo te mają jedną wspólną cechę: bogaci się na nich bogacą, biedni stają sie jeszcze biedniejsi.
Fundamentalistyczne rządy są może i nietrwałe, ale w krótkim czasie potrafią narobić takiej rozpierduchy, że jeszcze wiele lat później nikt jej nie ogarnie.
Żyjemy - niestety - w ciekawych czasach.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Przynajmniej coś się dzieje Sorki ale debili nigdy nie żałowałem
szkoda tylko ofiar po stronie ludności cywilnej ale... islamiści maja zadymę we krwi a my
jako innowierne świnie nie powinniśmy wtrącać do momentu kiedy nie
zaczną przenosić swojego burdelu do Europy. Tak sie zastanawiam. Moze
ktoś ma dobre dane. Interesuje mnie ilu emigrantów z krajów arabskich
obietych konfliktem które nasz dobroduszny Euro-kołchoz wziął pod swoje skrzydełko.
Czy ktoś miał czas sprawdzić powiązania tych ludzi. A potem się wszyscy dziwią
ze bomby w Hiszpanii, Londynie...Wszystko wyprodukowane na miejscu...
Ja wiem ze zaraz oburza się obrońcy muzułmanów ale ja nie nawołuje do nocy długich noży.
Po prostu uważniej patrzcie na to co się dzieje naokoło i w jakim tempie.
Dawno temu 11 września honor Europy uratował Jan III Sobieski. Jaka dziwna zbieżność dat
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
O prosze, przypomniala mi sie dawna dyskusja na tym forum na temat tej bardzo pokojowej religii.
I nawet o podatku mowi dla niewierzacych w islam no no

www.mojaniderlandia.pl/forum/view/50/dys...ogturasow_12,24.html

Profesor daje rade, madrze mowi. Wodki mu polac
zapraszam do ogladania:

Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
I dalej nic nie rozumiesz. Ehh...
Zgłoś wpis

Bliżej nas