Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Viooltje swierdzilas to po tym jak zobaczylas filmiki ktore wstawilem aby przedstawic jak sytuacja i podejscie do tego typu rzeczy przedstawaja sie w polsce??? No to gratuluje i pozdrawiam.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirek patrz na problem bardziej globalnie ponieważ nie sadze ze przy obecnym w Polsce moherowym
fundamentalistycznym betonie islamiści stanowią dla nas wielkie zagrożenie.
Zgłoś wpis
107 Postów
Boguslaw P.
(mario520)
Stary wyjadacz
Nikt tego nie mówi na głos ale każdy czuje po kościach że prędzej czy później będzie wojna
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Dość jasno przedstawione zamiary jednego z przywódców EID (Egipski Islamski Dżihad):

www.racjonalista.pl/kk.php/s,2183
Artykuł na tej stronie jest trochę manipulacją.Powołując sie na Gazetę Wyborczą jest napisane m.in:"Jakie oblicze przyjmą kraje arabskie po zakończeniu rewolucji? "Gazeta Wyborcza" (31.08.2011) informuje radośnie, że na czele libijskich rebeliantów stoi "skruszony" terrorysta Al-Kaidy, egipski dziennika "Roz Al-Yousef" publikuje wywiad z wysokim funkcjonariuszem Egipskiego Islamskiego Dżihadu (EID), który 23 marca 2011 r. został zwolniony z więzienia." I każdy kto nie czytał artykułu w gazecie wyborczej może pomyśleć że chodzi o pana Roz Al-Yousef" Tak się składa że byłem w Polsce w tym czasie i mam tę gazetę i tym nawróconym terrorystą jest Abdelhakim Belhadż co prawda wyrzekł się dżihadu co tak naprawdę według mnie nic nie znaczy ,uważam że Kaczyński także wyrzekł by się wiary gdyby wiedział że w ten sposób wygra wybory.pozdrawiam
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Eee, mnie wydawało się jasne, że wywiadu udziela szejk Adel Shehato. Dla mnie żadna manipulacja, tylko chyba coś uciekło korekcie, bo na początku kilku literek też brakuje.
Co do "nawrócenia" zgadzam się z Tobą.
Co do Kaczyńskiego - zdecydowanie nie. Gdyby się wyrzekł, straciłby elektorat. Wiodące partie w Polsce to partie prawicowe.
Ale wiem, co masz na myśli. Zdolni do wszystkiego są ci, którzy za wszelką cenę usiłują utrzymać swoją zdemaskowaną miernotę na świeczniku... Pfff...

A wybory tuż-tuż.
Zgłoś wpis

Bliżej nas