Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
Edzia, pięknie!
Zgłoś wpis
537 Postów
ediee edziowy
(ediee)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Edzia, pięknie!

ciocia , nie ma jak to miec dobrych nauczycieli
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Ło matko, uczitiel uczitielem, a korepetycje to chyba u profesora pobierasz?...
Zgłoś wpis
537 Postów
ediee edziowy
(ediee)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Ło matko, uczitiel uczitielem, a korepetycje to chyba u profesora pobierasz?...

jaja , prof Wioladamowski
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Wioladamowski
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No...

www.faktyimity.pl/News/ObjectId/2967/Default.aspx

Szatan zabił Leppera?
Po doniesieniach "Faktu" jakoby Andrzej Lepper korzystał z usług wróżek, Tomasz Terlikowski sugeruje, że uczestniczenie w seansach spirytystycznych mogło przyczynić się do śmierci przewodniczącego Samoobrony.

"Choć można sobie żartować z tej informacji, choć można zlekceważyć to, że później z całą tą sprawą Lepper udawał się do jasnowidza, który dalej przepowiadał mu przyszłość, to trudno nie przypomnieć, że zdaniem egzorcystów czy demonologów korzystanie z usług spirytystów czy wróżek jest często drogą otwierającą człowieka na działanie złych sił. (…) Jeśli bowiem lider Samoobrony sam targnął się na swoje życie (co wcale nie musi być sprzeczne z możliwością tego, że ktoś go do takiego czynu popchnął czy skłonił), to niewątpliwie Zły miał w tym swój udział." - powiedział naczelny Frondy.
Dzięki Terlikowskiemu wszczęte niedawno śledztwo w sprawie śmierci Leppera można spokojnie zakończyć. Winny jest… Zły.
Zgłoś wpis
107 Postów
Boguslaw P.
(mario520)
Stary wyjadacz
A ja go lubiłem. Był barwną postacią polityki i każdy pamięta jak się przypalił w solarium a poza tym pokazywał błędy polityków i mówił im w oczy prawdę, bronił rolników. Każdy pamięta jak wysypywał zborze sprowadzone z zagranicy gdy tym czasem naszym rolnikom pękały w szwach silosy. To jest ciekawe jak od lat inteligencja w Polsce ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. To nie jest śmieszne to jest przykre
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mario520 napisał:
To jest ciekawe jak od lat inteligencja w Polsce ginie w niewyjaśnionych okolicznościach. To nie jest śmieszne to jest przykre

Co konkretnie masz na mysli?

Na szczescie moja inteligencja wciaz zyje,
chociaz gdy czasami zanuzy sie w otchlan polskiej polityki,
szuka najblizszej stojacej wolnej szubiennicy.
Zgłoś wpis
107 Postów
Boguslaw P.
(mario520)
Stary wyjadacz
Ot choćby wziąść te Palmiry i Smoleńsk. Do końca nie wyjaśnione. Teraz ta katastrofa samolotu. Już nie chodzi mi o Kaczyńskiego ale Prezydent Kaczorowski który jest wzorem do naśladowania i wielu innych tam lecących. A kaseta z wierzy się nie znalazła. Nie jestem historykiem to nie będę tu strzelał głupot. Ale chodzi mi o to że przeważnie jak ktoś chce dobrze to go zadepczą. O, tak z ciekawości popatrzyłem i Król Stefan Batory też zginą tzw. nagłą śmiercią w przełomowym dla Polski momencie...
Zgłoś wpis

Bliżej nas