Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
ventje napisał:

...Zabrzmialo prawie jak kwestia Berny -szefowej Archeo- w klasycznym juz filmie...

No tak, wyraziłam się niezbyt jasno. Chodzi mi o to, że "facet że ho ho!" nie musi wszędzie potwierdzać swojego... no... "ho ho!"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Lekarz odbiera poród :A kto jest ojcem pani dziecka?
Antek Giermała!
Dzwoni telefon, lekarz jest wzywany 20 km dalej do następnego porodu.Odbiera go
A kto jest ojcem pani dziecka?
Antek Giermała!
I znowu pędzi do trzeciej miejscowości
I trzeci poród i to samo...
Położnik wychodzi, patrzy a tu idzie Antek Giermała.
Antek!Chodź no tu. Odbierałem właśnie porody u trzech różnych dziewczyn, w trzech odległych wioskach. I wszystkie mówią, że ty jesteś ojcem ich dziecka... Przecież to niemożliwe!
Możliwe, ja mam rower!

...Schat_je..Gdyby autorem postu byl Antek Giermala i napisal to stricto od siebie wtedy Twoj wylewny wniosek na temat DNA rozsiewanego po swiecie calym mialby jakikolwiek sens..a tak..po ptokach ...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
ediee napisał:

lomatko, ja troche nie nadazam..

Nie Ty jedna, ediee, ale dobrze prawisz

Btw, dowiedz się, czy za Twoje uszy mama będzie pociągnięta do odpowiedzialności! Kiedyś... gdzieś...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:

....i znowu ta zlosliwosc Schat_je, mysle, ze nadszedl czas by rozladowac zbedne napiecie, jezeli tylko moglbym jakos pomoc....

O ho ho!
Zgłoś wpis
537 Postów
ediee edziowy
(ediee)
Latający Holender
:
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
ZIBI L napisał:
Skoro zapominasz już polskiego języka to skąd wiesz jak jest w Polsce

HA HA widze ze kolega ma problemy ale to z czytaniem po Polsku
ja napisalem ze sie ciesze ze jescze pisze po Polsku a nie ze niewiem jak jest w Polsce.

Pozdr.
Patboy
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Adamm napisał:
Schat_je napisał:

Ciekawa jestem czy autor tych słów podda/ł/by/ się /już/ takiej alternatywie...

Droga Schat_je, autor tych slow podda/l/by/ sie/juz/ takiej alternatywie z wielka przyjemnoscia!!!
To fantastyczne rozwiazanie dla mezczyzn, ktorzy nie planuja zostac tatusiami w przyszlosci nie wazne z jakich powodow,uwazam, ze to znakomita metoda.
Mam nadzieje, ze choc w minimalny sposob zaspokoilem twoja cikawosc

Oczywiście, nawet w całkowity ...
Ps. to nie było złośliwe pytanie, po prostu czysta ciekawosc. Kto pyta nie bładzi
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Adamm napisał:
Schat_je napisał:

skoro facet, aby czuć sie facetem, czy też "facetem, że ho ho", "musi swoje ""DNA"" po całym świecie rozprzestrzeniać" ...
smutne to...

Wyczuwam w Twojej wypowiedzi pewna nutke zlosliwosci, czyzby temat o facetach Cie draznil?
Chyba jest cos na rzeczy

Drażnią mnie uogólnienia wszelkiego typu...
To sformułowanie było cytowane ..., chociaż juz miałam tego nie robić ...
To w tym rzecz
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Adamm napisał:

....i znowu ta zlosliwosc Schat_je, mysle, ze nadszedl czas by rozladowac zbedne napiecie, jezeli tylko moglbym jakos pomoc....[/quote]

Czego jak czego, ale złośliwości czy ironii, to nie brakuje na tym forum Adamie...
i to nie tylko w moim wydaniu. Uważam że moja "złośliwość" nie jest jeszcze tutaj taka najgorsza, nie sądzisz?
Z rozładowaniem napięcia jak narazie doskonale sobie radzę, ale dziękuję za troske .
Gdybym jednak kiedys...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
ventje napisał:
Lekarz odbiera poród :A kto jest ojcem pani dziecka?
Antek Giermała!
Dzwoni telefon, lekarz jest wzywany 20 km dalej do następnego porodu.Odbiera go
A kto jest ojcem pani dziecka?
Antek Giermała!
I znowu pędzi do trzeciej miejscowości
I trzeci poród i to samo...
Położnik wychodzi, patrzy a tu idzie Antek Giermała.
Antek!Chodź no tu. Odbierałem właśnie porody u trzech różnych dziewczyn, w trzech odległych wioskach. I wszystkie mówią, że ty jesteś ojcem ich dziecka... Przecież to niemożliwe!
Możliwe, ja mam rower!

...Schat_je..Gdyby autorem postu byl Antek Giermala i napisal to stricto od siebie wtedy Twoj wylewny wniosek na temat DNA rozsiewanego po swiecie calym mialby jakikolwiek sens..a tak..po ptokach ...

hmmm.... Drogi Ventje...
chyba nie czytasz wszystkiego uważnie, albo mnie pomyliłes...
spójrz jeszczcze raz, czyj jest ten "wylewny wniosek..."
Zgłoś wpis

Bliżej nas