Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Adamm napisał:
[quote]Drogie Panie!!
W celu zalagodzenia tych moralnych sporow, proponuje pewna rozwiazanie alternatywne dla "okrutnej"
aborcji.
Mianowicie WAZEKTOMIA, dla mniej wtajemniczonych sterylizacja mezczyzn (nie mylic z kastracja),
a moze jednak to zbyt brutalne pozbawienia faceta jego meskosci?
Osobiscie uwazam, ze to swietna alternatywa

Ciekawa jestem czy autor tych słów podda/ł/by/ się /już/ takiej alternatywie...
Zgłoś wpis
537 Postów
ediee edziowy
(ediee)
Latający Holender
Zabrzmialo to troszeczke jakby to jakies niewiadomo co bylo
moj partner sie poddal, maz kupeli sie poddal, i paru kolegow.(z tego tylko co znam)
A faceci z nich ze ho ho
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:
Drogie Panie!!
W celu zalagodzenia tych moralnych sporow, proponuje pewna rozwiazanie alternatywne dla "okrutnej"
aborcji.
Mianowicie WAZEKTOMIA, dla mniej wtajemniczonych sterylizacja mezczyzn (nie mylic z kastracja),
a moze jednak to zbyt brutalne pozbawienia faceta jego meskosci?
Osobiscie uwazam, ze to swietna alternatywa

Adaś, niekoniecznie, poczytaj sobie, co inni na ten temat sądzą!
www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=26&t=9776
Lektura wyśmienita!

A tak w ogole to sex jest podobno przereklamowany
Eee, to ja rezygnuję z filmu na rzecz reklam!

@Patboy:
I o to właśnie chodzi, uświadamiać!
Haha, wiedziałam! Z dysleksją to był żart, piszesz tak samo, jak znajoma, która przyjechała tu będąc dziewczynką

@ediee:
No właśnie, "faceci że ho ho" wcale nie muszą swojego DNA po całym świecie rozprzestrzeniać.
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
ZIBI L napisał:
Skoro zapominasz już polskiego języka to skąd wiesz jak jest w Polsce

Niektórzy po prostu wiedzą lepiej...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
No właśnie, "faceci że ho ho" wcale nie muszą swojego DNA po całym świecie rozprzestrzeniać.

...Zabrzmialo prawie jak kwestia Berny -szefowej Archeo- w klasycznym juz filmie...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
ventje napisał:
Viooltje napisał:

...Zabrzmialo prawie jak kwestia Berny -szefowej Archeo- w klasycznym juz filmie...

skoro facet, aby czuć sie facetem, czy też "facetem, że ho ho", "musi swoje ""DNA"" po całym świecie rozprzestrzeniać" ...
smutne to...
Zgłoś wpis
537 Postów
ediee edziowy
(ediee)
Latający Holender
Viooltje , poczytalam ale nie calosc jeszcze co w linku podalas.
Okaleczanie???Grzech?
lomatko, ja troche nie nadazam..

to juz przesada calkowita dla mnie
to ja zyje w srod okaleczonych ludzi

a jak sie ma do tego to, ze mama pozwolila mi przebic uszy jak bylam mala..tez zostaje dziura
Okaleczenie dla ozdoby (jezeli komus sie kolczyki podobaja oczywiscie)

A do tego dodam, ze mam znajomych w kregach homo's , ktorych bardzo szanuje.Inaczej nie byliby moimi znajomymi jakbysmy sie nie zgadzali mysle

czy to tez zle? (to, ze oni sa jacy sa to mysle ze w Pl jest be)ale to , ze sa moimi snajomymi i ich szanuje tez?
czytajac to wszystko mam wrazenie, ze ja w jednym wielkim grzechu zyje i wsrod grzesznikow..

ale coz, ja uwazam, ze oni nikomu nic zlego nie robia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Schat_je napisał:

Ciekawa jestem czy autor tych słów podda/ł/by/ się /już/ takiej alternatywie...

Droga Schat_je, autor tych slow podda/l/by/ sie/juz/ takiej alternatywie z wielka przyjemnoscia!!!
To fantastyczne rozwiazanie dla mezczyzn, ktorzy nie planuja zostac tatusiami w przyszlosci nie wazne z jakich powodow,uwazam, ze to znakomita metoda.
Mam nadzieje, ze choc w minimalny sposob zaspokoilem twoja cikawosc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Schat_je napisał:

skoro facet, aby czuć sie facetem, czy też "facetem, że ho ho", "musi swoje ""DNA"" po całym świecie rozprzestrzeniać" ...
smutne to...

Wyczuwam w Twojej wypowiedzi pewna nutke zlosliwosci, czyzby temat o facetach Cie draznil?
Chyba jest cos na rzeczy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Schat_je napisał:
ZIBI L napisał:
Skoro zapominasz już polskiego języka to skąd wiesz jak jest w Polsce

Niektórzy po prostu wiedzą lepiej...

....i znowu ta zlosliwosc Schat_je, mysle, ze nadszedl czas by rozladowac zbedne napiecie, jezeli tylko moglbym jakos pomoc....
Zgłoś wpis

Bliżej nas