Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Magdalena Ty (1382 niezalogowanych)

()
Początkujacy

Moj komentarz odnosil sie do umieszczonego materialu z Youtube.Mistrzu cietej riposty w stylu:ch..zlamany etc..etc-Czy zauwazasz roznice miedzy komentowaniem a debata?Z mojej strony -srednio mnie to interesuje czy JKM swoja babe leje czy tez wysyla do roboty na 3 etaty.
Archimedes napisał:
JKM chce, żeby kobiety nie musiały pracować.
JKM mówi, że jak chcą, to mogą pracować.

Wolnosc wyboru o Archimedesie- o to przeciez chodzi,nieprawdaz?Wierze,ze i Ty tutaj"lopatologii" nie potrzebujesz tym bardziej,ze juz wszystko rozkopane.
Archimedes napisał:
Teraz dla takiego człowieka jak ty, napiszę ŁOPATOLOGICZNIE.
Na jakiej podstawie i w jakim celu wysnuwasz swoja teorie?To juz zakrawa o schizofrenie xD.Ciezko spieszyc z pomoca innym samemu bedac uciesnionym i "pomoc" na sile tez mija sie z celem.
Archimedes napisał:
Są wielkie różnice między kobietą i mężczyzną i on je po prostu zauważa!!
no ba..Wierze ,ze nawet bez pomocy szkiel kontaktowych.
Archimedes napisał:
Jeszcze raz gratuluję dobrych poglądów wziętych z TVNu )))
Gratulacje oczywiscie przyjmuje jednak czuje lekki niesmak z tego zaszczytu bo ja nadal nie jestem pewny kto w koncu byl tym ..pii.. "agentem".Wiec niestety sa nadwyraz przesadzone.

Pozdrawiam serdecznie!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Archi założyłeś ten profil tylko i wyłącznie w celu umieszczania spamu wyborczego wiec nie dziw się ze są ludzie którzy nie podzielają twoich poglądów i mówią o tym wprost. JKM to tylko polityczna egzotyka i ma szanse na poparcie w okolicach bledu wyborczego. Możesz zawalić forum swoim spamem, ale nie zmieni to faktu ze ludzie nie traktują poważnie autora takich tekstow jak te poniżej

"...banda złodziei, która mnie nie słucha"
Janusz Korwin-Mikke o obecnym rządzie

"Oni się zajmują się tam kastracją pedofilów, czy jakimś innym odbieraniem nam wolności"
Janusz Korwin-Mikke o PiS

"Socjaliści wierzą w teorię ewolucji, nie bez słuszności zresztą, ale oni mają problem ze znalezieniem ogniwa pośredniego między małpą a człowiekiem. Tym ogniwem pośrednim jest socjalista"
Janusz Korwin-Mikke o socjalistach

"Ja o socjalistach mam zawsze lepsze zdanie niż są warci"
Janusz Korwin-Mikke o poprzednim cytacie

"Jeśli jedzie czołg, a człowiek nie chce się odsunąć - jego sprawa. W wolnym kraju każdy człowiek ma prawo dać się przejechać!"
Janusz Korwin-Mikke o liberalizmie
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Archimedes napisał:
Ale on tam sam przyznaje, że nie jest szowinistą. Poza tym jak bierzesz na poważnie propagandę TVNu i tę tępawą dziennikareczkę, to ja ci współczuje. Na jakiej podstawie obrażasz panią Jole czyżbyś także był szowinistą
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Archimedes, panowie powyżej wyjaśnili Ci większość hmm.. niezgodności.

Od siebie dodam, że pan JKM nie jest dla mnie autorytetem w żadnej dziedzinie. Uprawia jaskrawy populizm, okraszając go siarczystym słownictwem. W niektórych środowiskach przynosi to efekt o tyle dobry, że ludzie mu po prostu wierzą, nie zagłębiając się w istotę problemu.

JKM Cudotwórca ma już gotowe projekty na uzdrowienie gospodarki, oczyszczenie społeczeństwa ze zboczeńców (homosie i "tfu! geje" ), powrót do "Bóg, Honor, Ojczyzna" i wiele, wiele innych.
Ma ten pan receptę na szczęśliwą, mlekiem i miodem płynącą Polskę.
Tylko, że jest to jego wizja krainy szczęśliwości.

Ja nie chcę, aby spośród trzech "najważniejszych" (B-H-O) rzeczy na świecie, wpajano moim potomkom, że na pierwszym miejscu jest bóg.
Nie chcę, żeby moją mądrą, wykształconą synową obsadzał ktoś na stanowisku sekretarki.
Nie chcę, żeby ktoś na siłę wysyłał na leczenie (?!) moich kochających się znajomych. I znajome.
Nie chcę, żeby zmurszałe poglądy (jakie zresztą reprezentuje większość partii w Polsce) nadal utrzymywały kraj w rejonach ciemnogrodu.
Nie chcę ksenofobii, nacjonalizmu, skrajnej prawicy (skrajnej lewicy też nie chcę) i w ogóle żadnych skrajności.
A już na pewno nie chcę, żeby mój kraj był reprezentowany przez pana JKM, który - nawet, kiedy wyłączy się dźwięk - sprawia wrażenie człowieka niezrównoważonego.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis

Bliżej nas