Bziq może i masz rację , tylko że jeżeli słysze , że ktoś okradł moich znajomych, którzy mieszkaja na domku u szefa z ich pracy, a oni mu o tym powiedzieli i poprosili o pomoc, to nawet na policje nie zadzwonił , bo jak policja przybyła by na domek , to on miał by problemy że stworzył takie a nie inne warunki mieszkaniowe swoim pracownikom , w tym momencie ktoś może zarzucić że nie szanują siebie bo zgodzili się na takie warunki , tylko z tego co wiem to mieli taki wymóg żeby pracować w tej firmie i zanim tam trafili nie wiedzieli gdzie będą mieszkać , jeżeli dodam co powinni zrobić jak się zachować aby rozwiązac daną sytuacje i to komuś pomoze to już będę się cieszył i taki ma być cel ...
Niestety niewiele osób , szczególnie nowych które tu przyjeżdzają, a są to też osoby normalne, nie wie co zrobić i jak się zachować w zderzeniu z brutalną rzeczywistością ...
Dlatego chcę pokazać może ich "ciemną stronę"
Niestety niewiele osób , szczególnie nowych które tu przyjeżdzają, a są to też osoby normalne, nie wie co zrobić i jak się zachować w zderzeniu z brutalną rzeczywistością ...
Dlatego chcę pokazać może ich "ciemną stronę"