jaromazurr napisał:
Jaro Mazur czy tez drapi pazur a nikt Cię tu na siłe nie trzyma!!!! wg mnie Ty też masz głupie poglądy, z którymi ja się nie zgadzam
Elo elo Anja czy frania, czy Ty sie kazdego tak czepiasz, czy te slowa byly skierowane w twoja strone, CZY OPINIA NA DANY TEMAT NIE PO TWOJEJ MYSLI JEST JUZ GLUPOTA, wyluzuj bo Ci wirnik padnie, ja Cie nie zmuszam do zgadzania sie z moimi pogladami, mam takie i inne nie benda
Ja jestem calkowicie za wprowadzeniem administratora BO GLUPOTY NIE ZNOSZE.
Ale ja osobiscie i tylko ja nie bardzo zgadzam sie celnoscia tego posuniecia.
MOGE SIE NIE ZGADZAC
BENDA !!!! DOSZŁEś !!!!!!!!!!!!!! JARO Słownik do ręki!!!!!
tak tak Ty się zawsze z nikim nie zgadzasz!!! I zawsze kontra z Twojej strony albo teksty typu jak Polka zrobiła Holendrowi loda - żenada
P.S.
A wirnik juz mi dawno padł tak dla Twojej wiadomości
Jaro Mazur czy tez drapi pazur a nikt Cię tu na siłe nie trzyma!!!! wg mnie Ty też masz głupie poglądy, z którymi ja się nie zgadzam
Elo elo Anja czy frania, czy Ty sie kazdego tak czepiasz, czy te slowa byly skierowane w twoja strone, CZY OPINIA NA DANY TEMAT NIE PO TWOJEJ MYSLI JEST JUZ GLUPOTA, wyluzuj bo Ci wirnik padnie, ja Cie nie zmuszam do zgadzania sie z moimi pogladami, mam takie i inne nie benda
Ja jestem calkowicie za wprowadzeniem administratora BO GLUPOTY NIE ZNOSZE.
Ale ja osobiscie i tylko ja nie bardzo zgadzam sie celnoscia tego posuniecia.
MOGE SIE NIE ZGADZAC
BENDA !!!! DOSZŁEś !!!!!!!!!!!!!! JARO Słownik do ręki!!!!!
tak tak Ty się zawsze z nikim nie zgadzasz!!! I zawsze kontra z Twojej strony albo teksty typu jak Polka zrobiła Holendrowi loda - żenada
P.S.
A wirnik juz mi dawno padł tak dla Twojej wiadomości