Napisze jeszcze tak....
Wszedłem tu zupełnie przypadkiem przez sznurek od znajomka-lookłem,fajnie spoko,ok;przyda się taki portalik do zawiazania znajomości,pogadania etc.Czasem się to może mocno przydać ze względu że nie mieszkam w jednym miejscu,tylko latam qrwa po tej Holandii z góry na dół i z prawa na lewo-w zależnosci jak kto zadzwoni
Wtedy tylko szybki kontakt z jakimś znajomkiem z forum,i flaszeczka,piweczko;cos tam jeszcze
i już odmiana w monotonii...Dziś nawet spotkałem się z jedną dziewczyną na miłej pogawędce...Fajna rozmowa,troche śmiechu i żartów,odrobina flirtu;buziaczek w policzek na pozegnanie i bardzo miło popłynał czas w te deszczowe popołudnie..
Tak to rozumuje bynajmniej ja,istotę tej stronki...Nie zawsze łózko i rżnąć sie jak dzikie koty ale i nowe kontakty itd
Natomiast brudas włazi tu qrwa w jednym celu i dlatego won z tym gównem....Nie cierpie tej rasy jak cholera,chetnie znów bym któremu żebra pomacał gazrurką
Swego czasu pracowała tutaj i mieszkała ze mna i bratem przyjaciółka z podwórka od serca.Wszystko było ok do czasu gdy raz poszła na dyskoteke sama-ja byłem chory...Nie udało jej się upilnować i jakis skurwiel turecki sypnał jej tablete...wyladowała w szpitalu,szok,ciąża,aborcja ,depresja....Nie udało się ustalić kto i jak-aleśmy i tak troche nocami wpierdol pospuszczali kilkunastu...
Wiem że zaraz sie odezwą głosy ze Polak też tak potrafi-ale to nie zmieni juz mojego faktu i nastawienia do tych skurwysynów