Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
A ja wracając do głownego tematu duzo już słyszałam na temat turasów i turczynek np że mój były szef turas tak sie tak się wkurzył ze polkę kopną w dupe to chłopaczek ładnie sie wkurzył na turasa np że Turczynki ostatnio chciały zabic mi przyjaciólke naszczęscie nic sie niestało została skaleczona rozbitą szklanką w barze To że murzyn dobieral się do kumpeli i to ostro i wiele innnych historii Wcale niedziwie się ze nielubimy innych Tylko też nasi rodacy tez czasem nielubią się , nienawidzą chcą sprzedać nawet za 2 euro a nawet zabić..... szkoda pozdrawiam
No nie to za darmo też tylko o to mi chodzi że ludzie patrzą na ludzi z innych kultur wyznań innego koloru skóry ja też jestem zła za to tez a po ostatniej akcji tych k**** to się zdenerwowałam W głowie się nie mieści Chodzi mi o to że gdy jesteś w potrzebie to inni odwraciają się plecami jesteś sam niewiem czasem chcą wszystko zrobić by się zemścić zniszczyć itd itp Każydy napewno został zraniony przez najbiższą osobe nawet Swojego rodaka o to mi chodzi pozdrawiam
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.