Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
ja bym az tak ich nie winil! jakis kretyn czy kretynka daje takiemu adres portalu to sie loguja!
ps mgh ty pewnie konkurencji nie czujesz
oni szukaja kobiet!!!
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
No tak Mgh chyba tu sie ktos czuje zagrozony. No ale jak ktos tylko 'rznac' potrafi, krotko i byle jak to sie boi konkurencji. Moj facet Polak nie ma nic przeciwko jak wy to tolerancyjni ludzie mowicie 'kolorowych', moze dlatego ze 100% facetem jest i nie ma sie czego obawiac. No ale rasism jest w Polsce popularny nadalPozdrawiam

Ps. niektorzy tu dzien w dzien przebywaja nie maja nic lepszego do roboty i za berdzo sie wczuwaja, zamiast sie asymilowac
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Mgh zydzi juz im przeszli teraz kolorowi
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
Ale wiem o co kaman tylko że nikt niezabroni nikomu pojawiac się na tym portalu kazdy tu wchodzi i tyle i kto co z tym zrobi?????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A moim zdaniem wiekszosc Tych profili jest fikcyjna: nl.wikipedia.org/wiki/Nigeriaanse_oplichting <= znajdziecie przyklady ich dzialania ... wariantow jest pelno mozna nazwac to fata morgana, wielkim zludzeniem ..

A taki portal jak MojaN. jest jak automat do bingo.

Podobno jest to gruby biznes (e-crime)
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Moja rodzina ma korzenie ukraińskie... heheh
ja się w tej sprawie nie wypowiadam, bo dla mnie JEDNA RASA - LUDZKA RASA
fakt, ale wkurwia mnie fakt, iż nasze mądre polskie kobiety dają dupy turasom, czy holendrom, bo chca mieć mieszkanie za free... a czy odmowa POLAKOWI mieszkania socjalnego to też rasizm?? Ludzie dajcie spokój , bądźcie bardziej pobłazliwi w delikatnych kwestiach, bo rasizm do takich należy!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
byc moze dalem glupi tytul .mi bardziej chodzilo o nas polakow ktorzy nie potrafia uszanowac tego co nasze ,polskie!!!
i daja adres polskiego portalu obcym.jak taki dostaj adres to sie loguje i choc ja osobiscie ich nie lubie to trudno ich winic za obecnosc na tym portalu wine ponosimy my!!!
moze sie ktos przyzna?????
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
no ja w sumie do nich nic nie mam, ale też nie wiąże się aż tak, żeby robić z siebie fifarafufarafafi i polecać takie rzeczy "obcym"
zapewne to jedna z naszych polek posiadajaca partnera czarniejszego ode mnie
zreszta jest podtytuł do chuja wacława, że społeczność dla polaków no...
więc kochani bracia holendrzy, turkowie czy marokańczycy, jeśli chcecie tutaj uczestniczyć to nauczcie sie jezyka polskiego sukinsyny
mysle, ze... czesi maja wstep wolny, bo robia fajne błedy ciasami i to je smyszne;] pozdrowienia dla Adeli z Czech
kołek przybijam sie do Ciebie... portal dla polakow to dla polakow. polacy do pracy, a pasta do zębów;]
pozdro
i pamietajcie - gwożdzie Wilsona trzymają najlepiej;]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jak powiedziala Ter,kazdy moze wejsc na portal i nikt nic nie robi z tym...tyle,ze mnie doprowadza do szlau dostawanie wiadomosci od cudzoziemcow jednoznacznej tresci...to jest portal spolecznosciowy a nie matrymonialny czy randkowy..
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
no tak ja w nazwie SPOŁECZNOŚĆ Polaków ;]
Zgłoś wpis

Bliżej nas