Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
20 Postów
komen tator
(komentator)
Bywalec
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Mnie prostowac nie musisz i nie prosilam ciebie o to .
"...Przerażająca jest Twoja antypolskość...."
Czyli jak ktos nie jest z toba to jest przeciwko tobie ?
Ciekawe.
".......Do "ICH" ?a nie Twoich,lub naszych rodaków?....."
Hmm sorry ze nie jestem takim poliglota jak ty i nie potrafie tak przelac moich mysli na papier zebys i ty je potrafil zrozumiec.
".....Po co się udzielasz na polskim forum,skoro kipisz pogardą do Polski i Polaków? "
Przeciez forum jest poto by kazdy mog wypowiedziec swoje zdanie a nie tylko potakiwoc tobie czy komus innemu.
Pogarda nie kipe do Polski czy Polakow , wiedzial bys to jak bys przeczytal moje wypowiedzi a zwlasza te ostatnie w tym temacie. Gdybys dopuscil do siebie mysl ze ktos nie musi miec takich pogladow jak ty to moze doczytal bys sie ze nie ja tu kipie antypolskocia .
Radze ci poczytac caly artykol z linka ktory podalam.
A zeby mnie osadzac czy jestem taka czy inna musial bys troche dluzej porozmawiac ze mna lub przynajmniej poczytac moje poprzedniw ywpowiedzi w innych tematach.
Ale coz brak argumentow do rozmowy mozna ukryc pod nadgorliwym wyszukiwaniem bledow w pisowni lub odpowiedzia typu "...Poza tym- odechciało mi się."
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Baileys napisał:
Ale coz brak argumentow do rozmowy mozna ukryc pod nadgorliwym wyszukiwaniem bledow w pisowni lub odpowiedzia typu "...Poza tym- odechciało mi się."

..no to juz "oklepany" patent.A tak z innej beczki.Z zupelnie innej strony.Jak mozna najlepiej wyrazic zupelny brak ochoty na dyskusje? ..juz pomijajac "argument" w postaci klikniecia na "Odpowiedz"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Co w takim razie nalezaloby zrobic, by ministrowi Kamp....sie odechcialo???
Zgłoś wpis
43 Posty
Daniel K
(Beny.rac)
Bywalec
komentator napisał:
Po co się udzielasz na polskim forum,skoro kipisz pogardą do Polski i Polaków?

Kolego jesli bedziesz w 10% pomagał tyle co Baileys to wtedy mozesz sie wypowiadac w taki sposob jaki obecnie to robisz ...

Z mojej strony dodam ze PATOLOGIE ( CPUNOW , PIJAKOW trzeba wziasc za "MORDE" i ponownie przystosować do zycia w NORMALNYM SPOLECZENSTWIE i nie wazne czy w pl czy nl )
Zgłoś wpis
107 Postów
pawel paul
(paul_nl_82)
Stary wyjadacz
niech się wezmną za [Nie obrażaj, proszę] którzy tylko siedzą na socjalu i w uja wala cały czas
Zgłoś wpis

Bliżej nas