Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Co Wy na to??/ - Holandia

66 Postów

()
Gaduła
Krocząc przez życie, przyzywał swych przyjaciół i przeklinał wrogów. Żył z chęci pomocy innym, czerpał z tego przyjemność. Wierzył w potęgę mocy niepojętych, a gdy próbował z nich czerpać, przekonał się jak są One ulotne i słabe w konfrontacji z niszczącą siłą innych - jemu nie podobnych. Szukając siebie i własnej drogi zawędrował na skraj Świata, gdzie znalazł to czego szukał. Walczył z innymi by być silny, z samym sobą by stać się potężny. Przeklął w duchu osoby i miasta które powodowały rany, przeklął tych którzy śmierć zadawali. Wzgardził brakiem empatii, hedonistami i egoistami szanuje prawych i powściągliwych w osądach. Miłuje jednako wszystko co żyje i poprzysiągł nie zostawiać nikogo w potrzebie. Nikt go do końca nie zna i zapewne już nie pozna tak dobrze jakby chciał. Wyrzekając się siebie ratuje innych nie licząc na nic prócz ciepła spojrzenia ich oczu. Zrodzony z cierpienia i dla cierpienia. Najgorszy wróg, bo nie mający nic do stracenia i najlepszy przyjaciel bo troszczący się o dobro innych. Wierny towarzysz w niezliczonych wędrówkach przez szczyty gór i doliny potoków, ostre granie i rozległe połoniny, ciemne lasy i słoneczne brzegi rzek. Ten który by akceptować lub nie, najpierw stara się zrozumieć, ale też nie osądza jeśli nie musi. Chciał mieć wszystko by cieszyć się życiem, lecz to życie zostało dane jemu by mógł cieszyć się wszystkim. I nawet gdyby mógł sprawić aby się go bano wolałby sprawić aby zawsze go Kochano... Teraz pozostaje mu życzyć Wam
Se onr sverdar sitja hvass!!
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
a my na to jak na lato
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
Jak kazdy z Was odbiera ten tekst???? przeczytaj.... przemyśl
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ja ten tekst odebralem wchodzac na forum,pozniej dyskusja ogolna i kliklem badz kliknolem na temat: co wy na to??
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
a ja na to wam powiem ze ja na to patrzę przymrużonym kątem ok'a i po dłuższym namyśle stwierdzam, ze to jest zajebiste pytanie "co wy na to?" a co by było gdyby..gdyby nie było pytania "co wy na to?" i co ??
co wy na to???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jakby nie bylo co wy na to???to by bylo po co mi to
czarny i co ty na to????
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
a po ch*** mi kaktus;]
i co ty na to???
Zgłoś wpis