Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
308 Postów
Doświadczony forumowicz
wiec jeszcze większe pozdro;];]
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Czarny85 napisał:
wypierdalaj powiedziałem

Tak grunt to wychowanie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kika napisał:
Czarny85 napisał:
wypierdalaj powiedziałem

Tak grunt to wychowanie

Kika....Naucz sie cwaniactwa boiskowego,i zaapamietaj jedna wazna zasadę.....Nie pokazuj w necie poziomu inteligencji (Broń Boze o pomówienia i wytykanie czegos komuś-No way Jose) abyś w razie czego mogła przyłozyc trafną uwagą z grubej rury i celna rippostą....Narazie dajesz sie prowokować i wyciagasz pochopne wnioski....Fora sa raczej anonimowe (niestety IP i inne da sie namierzyć b.łatwo) i nawet nie wiesz czy piszesz/odpowiadasz facetowi w damskim nicku,czy kobiecie w meskim....Do dyskusji podchodźmy z jakims dystansem i raczej nie emocjonalnie....Jestesmy tylko szrym pyłem w tej całej gufffnianej egzystencji i kilkoma słowami swiata raczej nie naprawimy,prawda?Piszesz z sensem;szacun-ale za duzo wkładasz emocji...Obniz poziom endrogenu i bedzie cool...
Nie dziw sie ze Czarny tak napisał-wiekszosc z nas odpowiada prosto i rzeczowo,bez zbednych emocji...Bo po co;zbawimy tym świat?
PZDR
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Dzieki za Twoja szczera wypowiedz. Ale widzisz ja juz nie wkladam w to wiele emocji
Ja tylko odpisuje

A czemu ty tak emocjonalnie podeszles do mojego posta? Nawet nie byl do Ciebie
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
...Ale zgadzam sie z Toba co do kwesti zwiazanych z forum
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
wszystko pięknie cacy, ale nie byłbym sobą gdybym nie poprawił
PODSZEDŁEŚ a nie PODESZŁEŚ
I co Ty na to???
a od mojego wychowania to 3 metry w bok.
już nie rób z siebie takiego pieska francuskiego;]
koleżanko sympatyczna - nie wiesz z kim tańczysz.
pozdro.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ah ty Krzysiu Krzysiuuu
w sumie tak !
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
no bo tak...
Kołek... nie będzie mi za przeproszeniem takie coś mowiło mi o zasadach!!!!!
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Przeczytałem tekst od dechy do dechy raz, drugi. Oczy za zdumienia przecieram. Nie może być, nie może...

Oto Teri bez śladów zmeczenia strzela cyctatami prosto z mojego CV, że zacytuję:

"Żył z chęci pomocy innym, czerpał z tego przyjemność."
Janosik, wypisz wymaluj

albo to:

"Szukając siebie i własnej drogi zawędrował na skraj Świata, gdzie znalazł to czego szukał."
Piwo marki Hertog Jan w Holandii

i dalej:

"Wzgardził brakiem empatii, hedonistami i egoistami szanuje prawych i powściągliwych w osądach. "
Niekarany

"Nikt go do końca nie zna i zapewne już nie pozna tak dobrze jakby chciał. "
Najmniejszych wątpliwości

"Chciał mieć wszystko by cieszyć się życiem, lecz to życie zostało dane jemu by mógł cieszyć się wszystkim. "
To normalnie jak z listu motywacyjnego Waldka Kiepskiego

!!___czaduczadu___!!

PS . Tak na marginesie Teri, to gorsze niż wczesny Conan Doyle. Polecam uwadze starą dobrą Andre Norton
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
oo kolego wybacz to napisał mój stary przyjaciel którego szanuje i podziwiam więc napisałam to tu żeby przekonać się jak inni to odbierają, co Oni na to ?? mi bardzo się podoba ....a ty że to kawałek twojego CV?????? wybacz ale nie zmam twego życiorysu
Zgłoś wpis

Bliżej nas