Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Powrot pierdolnie.tej :))) UWAGA znowu atakuje!;) - Holandia

()
Początkujacy
Zerknijcie w ten link zobaczcie kogo nam znowu na forum przynioslo tym razem na niedzieli.nl

Kto pamieta owa pania o dwoch osobowosciach z forum MN ???? Ona Vioke pamieta na bank zobaczcie i sie smiejcie

Sprowokowalem ja pod nikiem obserwator i trafilem w samo sedno

wiem ze brzmi to dziecinnie, ale musicie to zobaczyc mam ubaw po pachy jak czytam co ta kobieta wypisuje haha chodzi tutaj opania pod nikiem polac w NL

Zapraszam : www.niedziela.nl/index.php?option=com_co...mid=128#comment-3779
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hehe, przeoczyłam jakoś ten topik.
No, wiadomo kto to jest. Ale stamtąd, jak widzę, też już usunięta!
Łolaboga, jakie szambo...
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
uchylcie rabka tajemnicy bo ja niewtajemniczona :-P
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Aaa, to taki troll, który wchodzi na różne fora i pyszczy. Głupoty straszne wypisuje i uwielbia kąsać. Myśli, że gryzie, jak lew, a w rzeczywistości jest ratlerkiem.
Obraża ludzi, ma rozdwojenie jaźni. Raz jest psychologiem (pewnie ma regularny kontakt z psychiatrą), raz pracownikiem socjalnym (może z socjalem też ma kontakt? Nie wiem.), inną razą jest menagerem biura doradztwa prawnego. Nie umie pisać poprawnie po polsku - ale poprawia "błędy" innych, zna parę słów niderlandzkich - ale uważa, że nikt nie zna lepiej. Nie ma nic do powiedzenia, ale gada, gada, gada... Wszyscy są głupi, tylko Troll jest mądry.
No i PIsZE jAk dzIEcko nEo.

Pff, wystarczy?
Zgłoś wpis
537 Postów
ediee edziowy
(ediee)
Latający Holender
lojej, az sama zagladnelam w ten temat w linku..
to ta osoba i na tym forum tutaj burze robila? czy wydawalo jej sie przynajmniej, ze robi?
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
wszytko w temacie
dzieki
Zgłoś wpis
107 Postów
pawel paul
(paul_nl_82)
Stary wyjadacz
jednym słowem do wora