Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Antek . (10618 niezalogowanych)
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Schat_je napisał:
ypsylon1 napisał:
ZIBI L napisał:
W tym przypadku "poziom"to pojęcie względne

???

interpretacja dowolna...
prawda ZIBIL?
Ja też na tym przez niektóre osoby jestem nie mile widziany podobno nie lubią kotków bo czasami drapią pazurkami
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To znaczy że masz inne zdanie niż tamci ...
Oj niedobry ZIBI, niedobry..
Ale witaj w klubie
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
ypsylon1 napisał:
[quote]Schat_je napisał:
[quote]
Ale to juz chyba w naturze ludzi

Ja to tak interpretuje Wszyscy sa be a JA jestem cacy
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Schat_je napisał:

Aż się boję pomysleć w takim razie, kto zainspirowal Viooltje do załozenia wątku "wkurza mnie..." ...

I słusznie.

Co do "pudelka" to rowniez takim "pudelkiem" pachnie mi tutaj oczernianie wyznań...szczególnie dość często najeżdżanie nawet tu na forum na KK...

Schatje, znowu Ci porównanie nie wyszło. Ale niech będzie. Nie pierwszy raz.
Po prostu nie wierzę w bajki, mogę?
A KK oczerniać nie muszę. Jego pasterze robią to za mnie doskonale.

to rownie niesmaczne jak i prywatne sprawy przeciętnego Kowalskiego...

Niesmaczne jest zaglądanie komuś w d*pę. I rozsiewanie plotek na forum. I rozsiewanie plotek w ogóle. Tak samo, jak gadanie głupot.

Ale to juz chyba w naturze ludzi leży, że wszyscy są be, a ja to taki cacy...
pozdr.

Tak. W naturze niektórych ludzi.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Viooltje napisał:

Niesmaczne jest zaglądanie komuś w d*pę. I rozsiewanie plotek na forum. I rozsiewanie plotek w ogóle. Tak samo, jak gadanie głupot.

Dokładnie
w 100 % się z tym zgadzam, każdy niech zagląda w swoją .
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
ZIBI L napisał:
Na podstawie jednego artykułu z poczytnego miesięcznika który przedstawia męski punkt widzenia autor twierdzi że to tylko mężczyzni zdradzają,natomiast nie stwierdzono żeby kobiety zdradzały.Kobiety romansują,wiele czynników musi być spełniona na raz:odpowiedni facet,ładna bielizna,romantyczna kolacja,świece,jeszcze więcej świec,a najlepiej żeby w tle leciał utwór Enyi.Natomiast mężczyzom potrzebny jest tylko tlen .To tylko męski punkt widzenia może wypowiedzą się panie i poznamy punkt widzenia płci pięknej

Ja ze swojej strony mogę powiedziec, że nigdy dotychczas zdrada nie przyszla mi do glowy...
ale zdaje sobie sprawe, ze nigdy nie mozna mowic nigdy, bo nigdy nie wiadomo .
Napewno musiałoby zaiskrzec... jak nigdy dotąd ...
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Jeżeli chodzi o zdradę to mam nadzieję że nigdy tego nie zrobię ,natomiast tok myślenia autora artykułu wydał mi się ciekawy i zabawny choć bardzo nisko ocenił potrzeby mężczyzn
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
Nie ma czasu na pierdoly to dla zdrowia nie korzystne. stres zawal i po chlopie
Post nr 500
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Ty" Latający Holender "podobno na niedzieli to admin za 500-setke na piwo zaprasza nie wiem jak jest tutaj
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Schat_je napisał:
Viooltje napisał:

Dokładnie
w 100 % się z tym zgadzam, każdy niech zagląda w swoją .

Schat, tylko tyle zrozumiałaś? Rzecz jasna - po swojemu. Cytuj dalej bezimiennych autorów. A może powiesz wreszcie coś od siebie?
....
Wszystkiego najlepszego...
P.S.
Zgłoś wpis

Bliżej nas