Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Antek . (10618 niezalogowanych)

()
Początkujacy
coś tu nie gra, miała być dyskusja o moralności kobiet a zaczyna schodzić na temat mojej skromnej osoby
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Może mu płacą za trolowanie.Zastanawiam sie kiedy będzie wątek o panu z wąsikiem który w 39 -tym nie lubił wszystkich
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
oooo
Autan juz chyba więcej nie napisze... jaka szkoda
a napewno nie o swojej "skromnej" osobie...
czyzby nie mial sie czym pochwalic?
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
Tak tak autan mamy z Ciebie niezły polew bo niezłe bajki piszesz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
autan mial mozliwosc tylko wysluchac opowiesc erotycznych, ale nie mial okazji zamoczyc i dlatego taki tutaj szczery czy sie myle autan jak to tam z toba jest ??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cieszę się Ja też sam się z siebie śmieję trzeba umieć śmiać się i z siebie.Widzę rozweseliłem forum Może troszeczkę się zagalopowałem się z tymi 75%(mea culpa) ale jakieś 25% zdradza swoich wiernych mężczyzn!
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
A wzamian mezowie zdradzaja swoje zony i kolko sie zamyka.Tak bylo jest i juz tak (niech ?) zostanie
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Tobie tez przyprawiono rogi Autan? Przykro mi, nastepnym razem wybierz lepiej , i moze kogos, kto nie naduzywa alkoholu, i nie pracuje...tylko leży i pachnie
SUCCES !
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie mylisz się Mirek Trzeba chyba będzie w sobotę wybrać się na Czerwoną
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
autan napisał:
Nie mylisz się Mirek Trzeba chyba będzie w sobotę wybrać się na Czerwoną

Oj biedny chłopie jesteś, że panienki wyrwać nie potrafisz i za sex płacić musisz
Zgłoś wpis

Bliżej nas