Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Tomasz Ziolkowski (2922 niezalogowanych)
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Ja tam nie potrzebuje jakiegos specjalnego dnia z kalendarza, zeby robic to co lubie czy czego akurat potrzebuje. I smieszy mnie to, ze ktos sobie wymyslil jakis dzien sexu czy inny, a inni powinni mu przyklaskiwac. Smieszy mnie to ale szanuje , iz są tacy, ktorzy byc moze bedą czekac z niecierpliwoscią caly rok na walentynki, dzien sexu...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:

Malutka, czy w związku z tym w innych dziedzinach masz zwiększony apetyt?... Poza jedzonkiem?...

Viooltje,tak ...zapotrzebowanie na sex ogromne
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
Schat_je napisał:
Ja tam nie potrzebuje jakiegos specjalnego dnia z kalendarza, zeby robic to co lubie czy czego akurat potrzebuje. I smieszy mnie to, ze ktos sobie wymyslil jakis dzien sexu czy inny, a inni powinni mu przyklaskiwac. Smieszy mnie to ale szanuje , iz są tacy, ktorzy byc moze bedą czekac z niecierpliwoscią caly rok na walentynki, dzien sexu...

Hmmmm czy inny powiadasz więc co w takim razie z dniem matki, ojca, dziecka, dziadka, babci itd itd w sumie też codziennie powinien być
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Anja Nl napisał:
Schat_je napisał:

Hmmmm czy inny powiadasz więc co w takim razie z dniem matki, ojca, dziecka, dziadka, babci itd itd w sumie też codziennie powinien być

oczywiscie, ze tak Malutka...wg mnie. Jesli Kogos kocham, lubie , szanuje to pamietam o nim nie tylko w ten jeden dzien z kalendarza.

ps. oj czepiasz sie, czepiasz , ale mi to wcale nie przeszkadza , nawet podoba mi sie to... musze przyznac
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A ja tam juz zaczelam wielkie odliczanie i wg mojego zegara zostalo jeszcze 56 minut

I Schat_je....mylisz sie nie tylko w zeznaniach,ale tez w osobach,z ktorymi piszesz
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
MalutkaNiepokorna napisał:
A ja tam juz zaczelam wielkie odliczanie i wg mojego zegara zostalo jeszcze 56 minut

I Schat_je....mylisz sie nie tylko w zeznaniach,ale tez w osobach,z ktorymi piszesz

moze i sie myle...Malutka, ale mam chyba do tego prawo, prawda?
nigdy nie twierdzilam, ze jestem nieomylna, a bladzic ludzka rzecz...wg mnie oczywiscie
nie mam polskich znakow tutaj, wiec nie czepiac sie prosze... gdyby komus do glowy przyszlo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Absolutnie nie mam zamiaru nikogo obrazic, ale mam wrazenie, ze to swieto moze miec w PL bardzo podobny przebieg jak Dzien Zmarlych, nagle wszyscy przypominaja sobie o cmentarzach, pucuja swoje samochody, wyciagaja z szaf garnitury i futra "na niedziele" lub "do kosciola", zapalaja wiele swieczek podziwiajac wieczorna lune itd, analogicznie do tego dziwnego swieta, poza oczywiscie swiecami, moga nastapic dziwne niecodzienne zjawiska i zachowania a nastepnego dnia......ciche dni....i tak do natepnego 7 czerwca.
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Adamm napisał:
Absolutnie nie mam zamiaru nikogo obrazic, ale mam wrazenie, ze to swieto moze miec w PL bardzo podobny przebieg jak Dzien Zmarlych, nagle wszyscy przypominaja sobie o cmentarzach, pucuja swoje samochody, wyciagaja z szaf garnitury i futra "na niedziele" lub "do kosciola", zapalaja wiele swieczek podziwiajac wieczorna lune itd, analogicznie do tego dziwnego swieta, poza oczywiscie swiecami, moga nastapic dziwne niecodzienne zjawiska i zachowania a nastepnego dnia......ciche dni....i tak do natepnego 7 czerwca.

i tutaj calkowicie sie zgadzam
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Aleście się tu zgromadzili Pewnie liczycie na sex grupowy
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
MalutkaNiepokorna napisał:

Viooltje,tak ...zapotrzebowanie na sex ogromne

Wybacz Malutka, nie pomogę...

A Schatje przypominam, że Dzień seksu proklamował Parlament Europejski, nie ja. Choć absolutnie nie mam nic przeciwko.

Anja, co z tym sklepem?

Adamm, byloby to strasznie traumatyczne doświadczenie.
Zgłoś wpis

Bliżej nas