Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
Jejuuu,

Schat, a ciocia Konstancja mawiała, że obrażają się służące...

W dyskusji - a wchodząc na forum DYSKUSYJNE trzeba się z tym liczyć - są interlokutorzy. Malutka już to wyjaśniła, więc po co się powtarzać?

Odnośnie słówka "werbacja": czemu mam wyjaśniać na privie?
Ono nie istnieje w słowniku polskim. Istnieje natomiast w ogóle - dziadek Google podaje 397 wyników.
Ktoś palnął głupstwo, ktoś inny skopiował - jak to w internecie.
Jeśli już to tylko WERBUNEK.
Chyba, że chodzi o "werbalizm", co wcale by mnie nie zdziwiło, czytając niektóre wypowiedzi.

Adaś, dla ludzkości i krzyża najlepiej by było, gdyby pozostał na Golgocie.

Zatańczmy!
Niekoniecznie kankana

Pozdrawiam Schatje i Wszystkich!
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Jejuuu,

Schat, a ciocia Konstancja mawiała, że obrażają się służące...

W dyskusji - a wchodząc na forum DYSKUSYJNE trzeba się z tym liczyć - są interlokutorzy. Malutka już to wyjaśniła, więc po co się powtarzać?

Odnośnie słówka "werbacja": czemu mam wyjaśniać na privie?
Ono nie istnieje w słowniku polskim. Istnieje natomiast w ogóle - dziadek Google podaje 397 wyników.
Ktoś palnął głupstwo, ktoś inny skopiował - jak to w internecie.
Jeśli już to tylko WERBUNEK.
Chyba, że chodzi o "werbalizm", co wcale by mnie nie zdziwiło, czytając niektóre wypowiedzi.

Adaś, dla ludzkości i krzyża najlepiej by było, gdyby pozostał na Golgocie.

Zatańczmy!
Niekoniecznie kankana

Pozdrawiam Schatje i Wszystkich!

dziekuje Violcie, ale google moich wątpliwosci wcale nie rozwialo, odnosnie tego slowka, stad odwazylam sie wogole spytac...
Chce zaznaczyc, ze ja sie tutaj na nikogo nie obrazilam ani tez nie mam takiego zamiaru, tylko jesli mnie cos boli, to mowie o tym... ten typ tak ma wiec mna nie musicie sie tak przejmowac
Zgłoś wpis

Bliżej nas